Peer Neslein fra Campingferie.dk og hans familie er lige kommet hjem fra et par dejlige uger i Nordjylland, nærmere betegnet på Tornby Strand Camping.

Peer fortæller: Når man holder sommerferie i Danmark så ved man at vejret kan skifte hurtigt, både fra dejlig sol til blæsende regn og selvfølgelig også den anden vej. Jeg har gennem mange år gået i det svenske Tüxer tøj som er fritidstøj. Fra 1. maj til omkring første oktober går jeg i deres shorts og skjorter som er skønne ikke mindst fordi de sidder uden på bukserne. Det kan jeg godt lide. Til de tunge regndage tager jeg bare en af deres åndbare regnjakker på som er lette og luftige. De lange bukser kommer ikke på om sommeren. Jeg har også en dejlig vandtæt Tüxer trøje med teddybear foer som er skøn når det pludselig blæser 14 meter ind fra Vesterhavet. Jeg har i mange år altid valgt at gå i kondisko med Goretex (som er vandtætte), da man som campist jo kommer ud på græsset om morgenen inden duggen forsvinder. Men en skjorte, korte bukser og vandtætte sko er mit bedste sommertøj. Iøvrigt er der mange campingforhandlere der gennem mange år har et stort udvalg af Tüxer tøj i deres forretninger. Det burde du kigge på ved lejlighed. Det er god kvalitet til de rigtige priser.

Forsat ferie i Danmark
Peer Neslein fortsætter:
Vi har stadig ferie som vi vil benytte til ture på Sjælland og i København og måske bliver det også til nogle dage i campingvognen på Lolland/Falster. Men det vil tiden vise. Det gælder om at nyde tingene mens man kan og et regnvejr kan ikke ødelægge mit humør. Faktisk holder jeg rigtig meget af regnvejr. Bare man har det rigtige tøj på, slutter Peer Neslein som er rigtig glad for sin Knaus Südwind 500 PF som han synes er en dejlig rejsevogn.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar