Knaus Sport & Fun Black Selection 2021

Denne model er en specialdesignet og kombineret campingvogn og fritidskøretøj som er indrettet til begge formål. Sport & Fun konceptet startede i 1997 hvor den første Sport & Fun blev præsenteret. Modellen holdt pause i 1998, og i 1999 hed den Blue Line Sport & Fun. I 2000 til 2003 hed den igen Sport & Fun. Herefter blev konceptet overtaget af modeller som YAT og Deseo. I 2016 vendte den tilbage som en selvstændig specialmodel med navnet, Knaus Sport & Fun. I sidste sæson fik vi så Sport & Fun Black Selection, en specialudgave med nordiske farver (sort og sølvgrå i stedet for grøn og blå) og udstyr tilpasset nordiske behov.

Knaus Sport & Fun Black Selection er bl.a. udstyret med 17” alufælge, dæmpede baglygter, et AL-KO VARIO X-chassis som er en videreudvikling af det vægtbesparende TRAVELINO-chassis til glæde for både køreegenskaber, belastningskapacitet, komfort og fleksibilitet. Se mere på fabrikkens hjemmeside.

Layout og nøgledata for Knaus Sport & Fun Black Selection 2021

Indretningen er den velkendte med seng over et højt magasin under, en siddegruppe i vinkel, et veldisponeret køkken samt klædeskab, køleskab og toiletrum bagerst. Den store 92 cm. brede bagdør gør det let at komme ind og ud af vognen med stor rejsebagage, lige fra en Motorcykel, cykler, ski, sportudstyr, legetøj og måske en rullestol eller rollator. Totalvægten kan være fra 1.300 til 1.700 kg. Din forhandler kan fortælle dig mere om mulighederne.


Indvendigt er der kommet specialudviklet Gray Stripper på siddegruppens tekstiler. Her er mørke bordplader med kanter i slidstærk CPL ALU (aluminium).


Indersiden af døren er også beklædt i samme design som siddegruppens polster.
En opredning i siddegruppen måler 192 x 121/99 cm.


Overskabe ved siddegruppen.


Dobbeltsengen har et madrasmål på 199 x 143/125 cm. ”Køjen” under loftet er beregnet til bagage.


Dobbeltsengen set fra døren. Der er stor luge til det store sengemagasin i begge sider af vognen. Den største luge er placeret modsat sidedøren.


Et indvendigt kik ned i det store magasin.


Indgangsdøren er todelt med affaldsspand i den underste del. Her er myggenet i fuld størrelse. Til højre man du se den lille luge til magasinet og en luge ind i vognens gaskasse.


Et kik in gennem den lille luge til magasinet.


Og et kik ind fra den store luge i modsatte side. Kassen i hjørnet er vognens gaskasse som har plads til to 11 kg gasflasker.


Køkkensiden med køkkenblokken stående ved siden af døren.


Køkkenbord med køkkenvask og tre kogepladser på gaskomfuret.


Åbne køkkenoverskabe.


Åbne køkkenunderskabe.


Åbne køkkenskuffer og højskab med hylder.


I toiletrummet er god plads og mulighed for bruseudstyr som ekstraudstyr.


Detaljer fra toiletrummet.


Åbent klædeskab og køleskab. Køleskabet rummer 142 liter inkl. 15 liter udtagelig frostboks. Se mere om Knaus Sport & Fun Black Selection på www.knaus.dk

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: Knaus Tabbert GmbH
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar