I årgang 2015 er det serierne Royal, Hacienda og Imperial som får flest nyheder. Kabe Royal 590 er vokset en lille smule og hedder nu Royal 600. I alt er der nu 180 forskellige modeller og 48 planløsninger at vælge imellem. Royal 600 kommer som XL, ETDL og GLE. Royal 630, som også er en ny model, baseret på sidste års Royal 610 + 30 cm, kommer som GLE (i 7 forskellige varianter) og ETDL (enkeltsenge og stort toiletrum bagerst). Der er tre modeller i 600 XL KS


Det nye interiør i Kabe Royal 2015 hedder Shanon Oak. Her ser du 600 XL KS indrettet med skænk og vinkelsofa forrest i vognen. Nyt er de lyse vinduesrammer, lysrampen over overskabene i fronten og en diskret kromliste på overskabenes låger.


Køkkenet er her monteret i det nye flotte hvide look som hedder Arctic White og skabs- og skuffelåger er højglanspoleret. Alle de sædvanlige dyder fortætter i den nye årgang. Øvrige indvendige nyheder er bl.a. bronchefarvet køleskabsfront, barskab med mørktonet skabslåge, håndklædetørrer med timer og ny gulvbelægning.


Udvendigt er der kommet nye detaljer i fronten og lysliste langs hele dørsiden (ikke på Imperial). Her ser du dobbeltsengen i den nye Kabe Royal 600 XL KS.


Soveværelse i Kabe Royal 600 E-TDL KS E2 med enkeltsenge foran et stort toiletrum med separat brusekabine og klædeskab bag toilettet i modsatte side. Som alternativ kan du få indretning 600 E-TDL KS E9 med udtræksdobbeltseng og køjer i modsatte side af vognen.


Kabe Royal 600 GLE KS fås med 7 forskellige indretninger i soveværelset. Her ser du B2 med to enkeltsenge.


Kabe Imperial er årets store nyhed herovre. Modellerne er bl.a. 560 XL, 600 XL 740 U-TDL, 780 E-TDL, 780 U-TDL og denne Imperial 740 E-TDL, der har enkeltsenge foran et stort toiletrum i hele vognens bredde. Alle de nævnte modeller, 560 XL, fås i to eller tre indretninger.


Her ser du rundsiddegruppen forrest i Kabe Imperial 740 E-TDL, hvor betrækker er syet i Imperial Skind og hedder Dallas.


Køkkenet her er i det nye Artic White laminat og højglanspoleret skabs- og skuffelåger. Læg mærke til komfuret som både har gasblus og el-kogeplader.


Et kik igennem soveværelset ned mode det store toiletrum.


Og det store toiletrum med separat brusekabine og to skabe, det ene over toilettet og det andet ved siden af brusekabinen.


Kabe Safir er, sammen med de andre ædelstensmodeller udvendigt opdateret med nye udvendige stafferinger. Her ser du den nye Safir og Diamant modellerne er blevet 10 og 15 cm længere end sidste år.


Her ser du den nye dørgarderobe hvor der er ophæng til en rimelig stor fladskærm på ydersiden.


Her ser du køkkenblokken med den nye bordplade og højglanspolerede låger og skuffer.


Og soveværelset med indgang til det store toiletrum i den ene side. Indvendigt er ædelstensmodellerne opdateret med lysliste ved gardinerne, nu indstigningsgarderobe og nyt design på kontakter og afbrydere.


Kabe Classic 470 er den mindste model I programmet. En Kabe Classic er for dem som gerne vil have de kendte Kabe kvalitet og holdbarhed, men som ikke har behov for det høje udstyrsniveau som de øvrige modeller er kendt for. Udvendigt er der kommet nye stafferinger.


Indvendigt er der kommet forkromede håndtag, lysliste ved gardinerne, myggenet for indgangsdøren samt pianoblank eller sort køleskabslåge.


Og her er soveværelset med den diskret stofbeklædte side og hovedgærde. Du kan se og læse mere om Kabe på www.kabe.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2014

Annonce:

Efterlad din kommentar