Mikael Blomqvist og Henrik Gotmark

 

For at kunne møde den øgede efterspørgsel af KABE produktet, investerer fabrikken i Sverige nu i en ny produktionshal, for at kunne øge produktionen af autocampere og caravans.

KABE flytter produktionen af vægge, tag og gulve fra den nuværende fabrik til et tidligere produktionssted i Tenhult. På den plads der herved frigøres i den nuværende autocamperfabrik, skal en helt ny produktionslinje opbygges, hvor alle de eksklusive autocampere skal bygges.

Investeringen vil være omkring 50 mio. kroner og disse penge investeres hovedsageligt i nye maskiner til limning, presse og fræsearbejde.

KABE Husvagnar AB ser i forbindelse med denne udvikling også et behov får ansættelse af nyt personale, som vil betyde op i mod 50 nye arbejdspladser indenfor det nærmeste år.

Med denne investering vil KABE i fremtiden få en langt større effektivitet og fleksibilitet ind i produktionen, hvilke vil give nye muligheder for et endnu bredere produktsortiment. Arbejdet er påbegyndt og forventes at stå færdigt efter sommeren 2017.

Se mere her.: www.kabe.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar