Årgang 2018 fra svenske Kabe vil imponere de fleste campister. Normalt ville vi vise et eksteriørbillede som det første. Men den nye årgang er fyldt med lækre og luksuriøse detaljer. Se bare køkkenet hed. Det findes bl.a. i den nye Kabe Imperial 600 XL FK. Og det stopper ikke her. Velkommen til en billedsafari gennem det nye Kabe landskab.


Kabe Imperial fås nu i syv forskellige modeller fra Imperial 560 til Imperial 1000. De nye modeller hedder Kabe Imperial 560 XL FK, Kabe Imperial 600 XL FK og Kabe Imperial 740 TDL FK. Alle tre modeller har køkken i fronten og en lækker siddegruppe som denne, fra Imperial 600 XL FK, midt i vognen.


Du skal selvfølgelig også se den lækre Kabe Imperial udefra.
De gennemgående nyheder i Kabe 2018 er bl.a.:
– Nyt udvendigt design i serierne Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial.
– Ny front med ny stor hvælvet forrude.
– Nyt lavt gulv i gaskasse.
– Nye for- og baglygter
– Alle Kabe modeller har nu et chassis med selvjusterende bremser. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at foretage justeringer ved det årlige serviceeftersyn.
– I Royal, Hacienda og Imperial indgår ATC, et elektronisk stabiliseringssystem, som standard.
– KABE Smart D, som styrer og overvåger alle køretøjets funktioner, kan kobles op til mobilen via en app. KABE Smart D er i dag standard i alle Royal-, Hacienda- og Imperial modeller.


Kabe Royal er ingen indstigningsvogn, tværtimod. Alligevel blegner den lidt i forhold til Kabe Imperial. Her ser du den nye Royal 600 XL FK. Udover den, er Royal 560 XL FK og Royal 740 TDL FK nye modeller. Den nye Royal er, som altid, en rigtig luksusvogn.


Her ser du det store køkken med gaskomfur, grill og bageovn. I årgang 2018 er kommet nyt interiør med nye designelementer og større lysindfald fra vinduerne i Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial serierne.


Og her den nye siddegruppe med lænestolen i hjørnet.


Og det franske soveværelse, hvor der er en rund brusekabine bagerst i toiletrummet.
Og så er den lille hvide plastikprops tid slut i Kabes håndvask. Fra og med 2018 er de store vaskekummer med metalafløb og metalprop, som optræder i samtlige campingvogne.


Kabe Ædelsten serien er i 2018 på 17 forskellige modeller. Alle Briljant, Smaragd, Ametis og Safir modeller fås både i standard (230 cm) og King Size (250 cm) bredde. Køber du en vogn i Ædelsten-serien er ATC muligt som tilvalg. Her ser du den nye Kabe Safir 600 TDL.


Den store rundsiddegruppe med fritstående bord.


Køleskabet står, som sædvanligt, i dørsiden.


Den rummelige køkkenblok står overfor.


I soveværelset er der enkeltsenge med et stort toiletrum bagerst.


Kabe Classic serien kommer med to nye modeller, som hver fås i to varianter.
Kabe Classic 600 GLE (billedet) er med to eller tre køjesenge og Kabe Classic 630 GXL med enten dinette og skabskøje eller køjer overfor køkkenet. Alle Classic modeller har nu Mini HEKI tagluge med klart glas som standard.


Her ser du den store rundsiddegruppe forrest.


Her ser du dørsiden med skabsvæg og køjer i soveværelset.


Køkkenblok, toiletrum og dobbeltseng overfor.


Skufferne under køkkenbordet indeholder mange muligheder.


Her ser du rundsiddegruppen forrest i den nye Classic 630 GXL.


Denne udgave har dinette med skabskøje overfor køkkenet.


Her er køjen klappet sammen. Der er kommet store skuffer i magasinerne under dinettens sæder.


Og så er det i jubilæumsåret at Kabe kommer med tredje generation af Kabe Tower i en ny og opdateret udgave.


Her5 ser du YV salonen på første sal. Du skal nok få resten af vognen senere på året.


Fredag aften var der mulighed for fælles spisning i hal D. I løbet af aftenen blev Steen Reinholdt Rasmussen fra Intercamp inviteret op på scenen. Noget var i gære.


De danske Kabe deltagere ville nemlig gerne ”vise flaget.” Konferencieren indledte med at fortælle det i år var 25 år siden Danmark vandt Europamesterskabet i fodbold i Sverige. Og det ville de gerne fejre. Derfor steg alle danskere, minus nogle få, op på scenen og gaven en lille slagsang. Med lån af teksten fra EM i 1984. Populært var det, og b ifaldet bagefter var stort og hjerteligt. Du kan se mere om Kabe 2018 på www.kabe.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2017

Annonce:

Efterlad din kommentar