Her overrækker Steen Reinholdst Rasmussen fra Intercamp (Agent for Knaus i Danmark)  nøglerne til Peer Neslein, Campingferie.dk – Vognen er klargjort af Lunderskov Camping.

Peer Neslein fortæller:

Så kom dagen hvor jeg skulle hente min nye campingvogn, som er en Knaus Südwind 500. Hvilken model kan du se på mandag i www.campingbladet.dk som udkommer på nettet i løbet af dagen fra kl 14.00.

Jeg har en lang række planer med denne Knaus som jeg har valgt specielt, da jeg gerne vil skrive artikler og lave film som rammer flest mulige campister. Så jeg har valgt en model med blæservarme til en startpris på omkring kr. 200.000. Det er jo en rimelig pris så jeg har valgt at montere den med forskelligt udstyr, da jeg skal på mange ture sommer som vinter. Jeg har udstyret den så den passer til en helårscampist.

Og ja Alde centralvarme er det bedste, men Blæservarme varmer hurtigst op.

Jeg glæder mig til at fortælle dig om mine planer, vognen og dens udstyr som der kommer masser af artikler og film på.

Det er dejligt at vi er på vej ind i den kolde tid hvor man opdager hvor skønt det er at campere, specielt når man kommer ind i en dejlig varm vogn.

Jeg laver også et arrangement den 15-17 november hvor vi kan mødes på en campingplads hvis du også kunne tænke dig at prøve vintercamping i første omgang i Danmark. Hvis du er helårsnørd så er du også mere end velkommen til at tage med og give gode råd og udveksle erfaringer. Informationer kommer i Campingbladets oktober udgave som kommer mandag den 7. oktober kl. 14 (sådan ca.)

Nu har jeg gennem mange år kørt i mange forskellige campingvogne, de seneste år vogne med centralvarme såsom Cabby, Hobby, LMC, Dethleffs og senest flere Kabe vogne.

Så nu bliver det igen mere spændende at tage afsted når frosten truer. De oplevelser glæder jeg mig til.

Annonce:

Efterlad din kommentar