Velkommen til Ferie For Alle 2020

I dag kan du se nogle af de mange campingvogne som står rundt i hallerne. Dagens tur er gået i går eftermiddags på et tidspunkt hvor der stadig blev stillet op og gjort klar til den store åbningsdag. Dagen første campingvogn er også en premiere. Tabbert Rossini Booster er en helt ny kampagnemodel som leveres med en lang række fabriksmonteret ekstraudstyr til en ekstra attraktiv pris.

Lige om hjørnet står de to Kabe Ametist King Selection modeller som hver er ekstraudstyret med tilbehør for over 60.000 kr. De to udstyrsmodeller sælges i et meget begrænset antal. Så er du interesseret, så kontakt straks din Kabe forhandler.

I hallen ved siden af kan du se de to Hobby De Luxe DK line modeller. Det er lette af finde, for det er de eneste Hobbyer med udvendige sølvgrå sider.

I samme hal finder du en stribe af de nye Fendt modeller. F.eks. den flotte Fendt Diamant eller Fendt Opal (til højre).

Overfor Fendt modellerne finder du Isabella store stand med udstyr, fortelte, lufttelte og i den ene side to Camplet modeller.

På Adrias store stand finder du el lang række af de populæreste modeller. Fyrtårnene er disse to flotte Adria Astella campingvogne. Husk at komme forbi og se de ekstra rummelige modeller.

De to legesyge Polar bamser som står ved indgangen til Polars udstillingsområde skal nok få sig en krammer eller to i løbet af de kommende dage. Husk nu at se på de nye modeller i baggrunden.

Den nye Caravelair Allegra Home 520 Spring Edition er en af Ferie For Alles mange Danmarkspremierer. Ved siden af står der også en helt ny Caravelair Alba 467 Family.

På Dethleffs standen kan du se mange af de nye modeller. F.eks. denne Dethleffs Nomad 590 RFI.

På Bürstner standen kan du bl.a. se denne nye Bürstner Averso Harmony Line 485 TS.

I samme område kan du se den nye årgang af Knaus modellerne.
Her kan du også møde Peer Neslein ved “hans” Knaus Südwind 500PF, men kun fredag og lørdag kl. 13-15. Han har også en 55” tv skærm med hvor du kan se klip fra hans vinterture til Norge og Østrig hvor han oplevede ned til -15 graders frost.

På LMC standen kan du se begge de nye LMC Sassino modeller.

Sprite Alpine Sport 450.

På Weinsberg standen kan bl.a. se den nye Weinsberg CaraOne 390 PUH med sænkeseng over bordet og en lang række af de andre CaraOne modeller.

På standen med StandBy forteltet kan du se den nye fastmonteret udbygning.

På den store Kampa Dometic stand kan du se alle de nye modeller og en hel masse udstyr og tilbehør til de populære fortelte.

Sørens Camping og Walker fortelte står på deres sædvanlige vante plads.

Camper har igen fundet en hel masse nyt udstyr og tilbehør. Brusearrangementet her er ikke en alternativ møbelvasker, men en opstilling som viser at de nye stole ikke tager skade af at stå ude i regnvejr. Man kan ikke kommer ind og sidde i stolen.

Er der ikke nogen autocampere?  Jo masser, faktisk rigtig mange. I morgen kan du se en lang rækker af de nye modeller.
© Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar