Karmann Davis 620 – Flere praktiske detaljer

Karmann Davis 620 bygges af Eura Mobil og er en forfriskende oplevelse. I en verden hvor de forskellige kassevognsmodeller ligner hinanden rigtig meget, er det altid interessant at se hvordan de forskellige producenter prøver at skille sig ud.

Grunddata på Karmann Davis 620.

Davis 620 er bygget på et Fiat Ducato chassis med en gos totallængde og den maksimale akselafstand. Bemærk at denne camper har 4 selepladser og 2 sovepladser.

Siddegruppe og bagudvendte førerstole. Bordet er interessant fordi der kan ”halvere under kørsel. Under den midterste bordplade er der en tillægsplade der kan drejes ud så passagersædet også kan nå bordet.

Indretningen er traditionel med toiletrummet bag siddegruppen. De hvide låger og den mørke træsort passer godt sammen.

Køkkenblokken har OK plads til to på tur. Der er tillægsplade på gavlen, avisrum og nederst et småtingsrum. På ydersiden er der det obligatoriske beslag til bordet. Klædeskab og køleskab står over hinanden ind mod soveværelset.

På bordpladen er der to store kogeplader under et glaslåg samt en køkkenvask med todelt låg.

Efter forholdene er køkkenoverskabet rummeligt, men det måtte godt have en skillevæg, så hele indholdet ikke presses fremad når man bremser. Køleskabet er på 80 liter, inkl. en lille frostboks. Køleskabet under det har bøjlestang som kan trækkes ud. I bunden af det er der et ekstra magasinrum.

Det er rart og praktisk at bagvæggen på overskabene er hvide. Det gør det lettere at se indholdet under alle forhold. Læg også mærke til det elegante skot over døren.

Camperens teknik betjenes fra to paneler over skydedøren.

Der er et godt lysindfald fra tagvinduet over førerpladserne og fra en stor tagluge midt i opholdsrummet.

Der er integreret brusemulighed i toiletrummet. Håndvasken kan flyttes efter behov og stangen kan bruges som håndklædeholder. Der er én mere over toilettet, hvor der også er et toiletskab.

Soveværelset med det to enkeltsenge som begge er 80 cm brede. Der er lamper med svanehals. Læg mærke til at der også er et sidevindue i denne camper.

Åbne overskabe over sidevinduet.

Åbne overskabe på væggen overfor.

Soveværelset set gennem bagdørene. Der er gaskasse til to 5 kg. gasflasker i det venstre magasin.

Under det højre magasin er der to praktiske opbevaringsrum.
Karmann autocampere sælges i Danmark af Autocamp i Låsby vest for Aarhus. (www.autocamp.dk)
Se mere på https://www.karmann-mobil.de/en/.
Fabrikkens hjemmeside kan læses på Tysk, engelsk og fransk.
Tekst og foto: JPR
Grafik: © Eura Mobil GmbH
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar