Benimar Sport 363 – Stor udvendig og enorm indvendig
Autocamper med alkove har haft det stille de seneste 10 – 15 år. De blev udkonkurreret af de delintegrerede (med og uden sænkeseng) og de helintegrerede. Mange producenter har haft dem med i programmet. Men som regel har alkovemodellerne stået inde i et hjørne, hvis de var med på messen. På årets Ferie For Alle var de, lige som i resten af autocamperverden, begyndt at dukke op igen. Dagens Benimar Sport var en af de nye alkovemodeller.

Grunddata på Benimar Sport 363

Benimar Sport er bygget på et Ford Transit chassis. Standardmotoren har 130HK. I den viste model er der bl.a. 170 HK motor, automatgear og 16” alufælge. Med en totallængde på 7,43 er det ikke en lille camper, men det er alkoven som gør den ekstra stor. Det koster selvfølgelig ekstra brændstof at køre med alkove. Men vær opmærksom på, at det først og fremmest er højere hastighed som koster ekstra brændstof.

Når du står i døren, kommer du direkte ind i et meget rummeligt opholdsrum. Bordet på den store siddegruppe med 7 – 8 siddepladser om bordet er her klappet sammen. Der er mange muligheder for at tilpasse lyset i camperen.

Når der ikke soves i alkoven, kan den yderste sengebund klappes op. Det giver ekstra lys, luft og adgang mellem førerpladserne og resten af kabinen. Nakkepuden i højre siden bruges når der skal indrettes en femte seleplads under kørsel.

Madrasmålet i alkoven er på 203 x 155 cm. Der både praktisk lys, småtingsrum og USB ladestik ved hovedgærdet. Loftluge med insektnet og i fodenden er er et vindue som kan åbnes.

I dørsiden er der en 2 personers sofa som kan ændres til et bagvendt sæde. Teknikpanelet sidder over døren, der se spejl, TV-holder, støttehåndtag og affaldsspand på dørens inderside.

I den modsatte side kan bordet kan foldes ud til dobbelt størrelse og køkkenblokken står bag siddegruppen.

Køkkenbordet med åbne låg. Komfurets låg er todelt. Så kan der kogen en kedel vand til te eller kaffe.

Åbne låger over køkkenblok og siddegruppe. Bag de fjerneste overskab er der et dobbelt USB ladestik på væggen. Det samme stik som kan ses på billedet af alkoven.

Der er et apotekerudtræk i skabet ved siden af døren. Køleskabet rummer 140 l, inkl. en ”flaske-skuffe” til store flasker. Frostboksen kan tages ud hvis der behov for ekstra køleskabsplads.

Åbne overskabe i dørsiden.

TV ophænget ved døren kan drejes ud så TV kan ses fra flere vinkler, også ud gennem døren. I brusekabinen er der sæbeholder, loftluge og et lille sæde eller fodskammel i det inderste stykke.

Toiletrummet er indrettet i begge sider af camperen. Der er brusekabine førersiden og toiletrummet overfor. Der skydedør ind mod opholdsområdet.

Der er to enkeltsenge med mulighed for opredning i hele camperens bredde. Begge senge er 85 cm brede og henholdsvis 190og 188 cm lange.

Der er klædeskab under den en forende og tre praktiske skuffer under den anden. Når der kun sover to, kan der klappes en trappe ud. Sover der i hele bredden skal man bruge en kort stige.

Der er høje vinduer i begge sider. I dørsiden er der forberedt med stik placering af et TV.

Åbent overskab over hovedgærdet.

Et kik ind i hækgaragen.

Benimar Sport serien er på tre eller fire modeller. Benimar Sport 346 fås i to udgaver. Sport 346 har en tværvendt dobbeltseng bag i camperen. Er der monteret en køje over sengen hedder modellen Sport 340.
Se mere på www.campingagenten.dk
Fabrikkens hjemmeside kan læses på tysk, engelsk, fransk, hollandsk og norsk.
Benimar autocampere sælges i Danmark af to forhandlere.
Benimar kassevogne sælges af tre forhandlere, bl.a.:
Fritidsbiler i Haslev (www.fritidsbiler.dk)
Tekst og foto: JPR
Grafik: © Benimar OCARSA, S.A.
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar