Knaus Boxstar 600 Lifetime – Mange lækre detaljer

Knaus har fire Knaus Boxstar 600 modeller i programmet. De fås alle i en standardudgave. To af dem (Street 600 og Lifetime 600) fås også i en ekstra forhøjet udgave. Dagens model, Boxstar 600 Lifetime, ses her i standardudgave med fabriksmonteret ekstraudstyr for 101.880 kr.

Grunddata på Knaus Boxstar 600 Lifetime

Boxstar 600 Lifetime er bygget på et Fiat Ducato chassis med en god totallængde og den maksimale akselafstand. Er er 4 selepladser, 2 sovepladser og mulighed for en ekstra plads i børnestørrelse.


Allerede i siddegruppen kan man se, at denne camper er noget specielt. Læg mærke til sæderne modsat førersædet. To enkeltsæder gør ophold under kørsel ekstra behagelig.


Indretningen er traditionel med toiletrummet bag siddegruppen. De hvide låger og det lyse interiør ser god ud. Læg også mærke til indgangen til soveværelset.


Køkkenblokken har OK plads til to på tur. Der er tillægsplade på gavlen og bladholder under pladen. Køleskabet står under de to kogepladser. Der er et smalt klædeskab mellem soverum og køkkenblok.


På bordpladen er der to store kogeplader under et glaslåg samt en køkkenvask med trælåg. Der er også ekstra bordplads oven på klædeskabet.


Kompressorkøleskabet er på 70 liter, inkl. en frostboks i hele skabsbredden og skufferne under køkkenvasken er dybe.


Efter forholdene er køkkenoverskabene rummelige, og en skillevæg minimerer at indholdet rutsjer for meget rundt under kørsel.


Over bordet er der Åbne hylder og et OK overskab. Du kan også lige se kanten af den store tagluge over bordet.


I toiletrummet er der brusemulighed med luftring på bruseforhænget. Der er vindue med kombineret vandhane/brusehoved lige inden for (så der også kan bruses uden for camperen). Derudover småtingsskab bag spejlet, skab ved toilettet og tørrestang i loftet.


I soveværelset er der to sammensat enkeltsenge som har en bredde på 85 cm. Her er to vinduer i siderne, højdetilpasset vinduer i bagdørene, småtingsrum i hjørnerne, sengelamper med svanehals, loftluge og overskabe langs siderne.


Overskabe i den en side.


Overskabe overfor.


Her ser du fire Boxstar 600 modeller.
Knaus autocampere sælges i Danmark af tre forhandlere, bl.a.:
PB-Autocamper i Allingåbro på Djursland: www.pb-autocamper.dk

Se mere på https://www.knaus.com/da-dk/kassebiler-cuv

Tekst og foto: JPR
Grafik: © 2020 Knaus Tabbert GmbH
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar