Heine Laursen fortsætter her sin tur rundt på Ferie For Alle. Tre Gratier fra Dancamps.dk, der omfatter campingpladserne: Dancamps Nordsø – Dancamps Holmsland – Dancamps Ajstrups Strand – Dancamps Kolding og Dancamps Hampen.

Elite Camp Vestbirk Camping, familien driven en campingplads hvor familien med børnene føler sig velkommen.

Bøsøre Strand Feriepark, beliggende på Fyn med Eventyr og familieplads.

Jambo Feriepark, beliggende i det Nordjyske. En ferieplads med det hele, man behøver ikke at komme udenfor campingpladsen under opholdet.

Fur Camping, beliggende på den 22 kvadratkilometer store ø i Limfjorden. Det er en oplevelse at kunne se øens tilblivelse, lag på lag. Der er gratis færge udenfor feriesæsonen.

Vi ved Tuxer har kvalitets beklædning til campisterne, her anbefaler Per Bonnicksen den rette beklædning, efter campistens brugsmønster.

Vi er flere der kan have problemer med at tilslutte klik gasregulatoren på gasflasken, GAS NØGLEN kan være løsningen. Her demonstrerer opfinderen af Gasnøglen, Fin Møller, hvor let det er, at af- og påsætte gasregulatoren. Gasnøglen fungerer ved at bruge vægtstangsprincippet, man løfter op i gasnøglen så langt ude på håndtaget som muligt.

Fred Roger fra det norske firma Nortronix der bl.a. er kendt for NX5 alarmen, viser her nyheden NX1 der placeres lavt og NX2 der placeres højere, nogle gasser er tungere end luft og andre er lettere end luften.
Alarmpakken med de to alarmfølere der er forbundet sammen er nem at installere, leveres sammen med en gasafbryder der indskydes i gasforsyningen. Formodentlig vil gasafbryderen komme med fittings og anbefales installeret i forbindelse med gaseftersyn. Alarmpakken er så ny, at der ikke foreligger trykte informationer endnu. Set på DCT´s stand.

Et foldbart opvaskestativ, set på DCT´s stand.

Granyte, service i nyt granitdesign, set på DCT´s stand.

Dometic er kendt for sine kølebokse. Tre kølesystemer til mobilt brug, Kompressorkølebokse bruges til køling og dybfrost – Termoelektriske kølebokse er egnet til køling, 30 grader under udenoms temperaturen, eller holde maden varm – Absorptionskølebokse er lydløse på henholdsvis 12 volt DC/230 volt AC eller gas.

Truma, En ny ære begynder. Intelligent betjening af apparater med Truma App.

Ny pakkeløsning med Truma iNet Box kan der spares penge ved samlet køb. Spørg din campingforhandler til råds.

ALKO er kendt for deres undervogns komponenter, her bremsetromle opskåret og støddæmper.

ALKO er kommet med et sæt, der gør bremsebakkerne selvjusterende, for de mere tekniske ses det gennem udskæringen.

Ny mover med lavere vægt og med Lithium batteri spares op til 50 % af vægten på traditionelle mover med batteri. Se mere på www.dancar.dk.

LiFePO4 celle kemi, X10 batteri vejer 2,1 kg, har kapacitet til mere end 30 minutters kørsel med mover.

LiFePO4 celle kemi, X30 vejer 5,6 kg med indbygget lader, og har en kapacitet svarende til et almindeligt blysyre batteri på 110 Ah.

Den unge generation har her fundet hængekøjer til afslapning.
Tekst og foto: Heine Laursen
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar