Helt ny KABE model ser dagens lys på “Ferie For Alle” i Herning.

KABE Royal 560 FK KS.

Efter succesen med Royal 630 FK modellen med køkken i front, har KABE grebet konstruktionspennen og skabt en helt ny unik model i med stort køkken i forenden af vognen.

KABE Royal og Imperial 560 FK er den helt nye trendsætter indenfor rejsevogne, hvor der lægges vægt på komfort og luksus.

Steen Reinholdt Rasmussen fra importøren i Lunderskov udtaler:

“Det er lykkedes os at låne en af de første prototyper af denne helt nye model, som vi med stolthed nu kan vise frem for publikum på messen. Vi er spændte på kundernes reaktion, men vi er sikre på, at den vil blive positiv modtaget. KABE er kendt for at være et skridt foran, når det gælder udvikling, hvilket vi også kommer til at se her”

Med en vejledende udsalgspris på kr. 399.900,- hvilket kun er ca. kr. 15.000,- mere end en Royal 560 XL KS, er der et stort potentiale for denne nye model i Danmark.

Modellen fås også i Imperial serien, hvor prisen vil være kr. 452.900,-

Begge modeller indeholder selvfølgelig det normale høje standardudstyr som KABE vognene tilbyder. Her kan bl.a. nævnes det store “Skyroof” over køkkenet, som giver direkte udsyn til himlen.

Kik ind i Hal E under “Ferie For Alle” messen og se denne helt nye model fra KABE. Vel nok verdens bedste helårscampingvogn, uden at tage munden for fuld.

Se også her.: www.kabe.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar