Fendts campingvogne har altid været respekteret for deres høje kvalitet og elegante design, og efter Hobbys overtagelse eksploderede kendskabet til det sydtyske brand, som nu må udbygge produktionen.

Produktionshallerne i Mertingen i Bayern blev ellers nybygget i forbindelse med Hobbys overtagelse af Fendt campingvogne i 1999, men nu er Fendt nødt til at bygge en helt ny hal.

Fendt har vokset sig til at være det næststørste campingvogn-mærke i Europa – efter Hobby – og de 9700 campingvogne, som årligt ruller ud ad porten hos Fendt, møder kun lige præcis efterspørgslen – også på det danske marked, hvor Fendt efterhånden er det tredjemest populære brand.
Den nye fabrik er klar til at blive taget i brug om et års tid i slutningen af 2018.

Læs om alle Fendt 2018 modeller her.: http://fendtinfo.dk/

Caravan des Jahres
– Fendt scorede hattrick

Fendt tog tre ud af fem førstepladser, da Europas største campingmagasin Caravaning hyldede markedets bedste campingvogne i 2017.

I kategorien ”mellemklasse” var nummer 1 Saphir-modellen, der også i Danmark er en af de mest populære blandt campisterne, og nummer 3 blev Opal.

I ”store mellemklasse” endte Fendt Diamant i top, og i ”luksus- og topklasse” blev Brillant-modellen rangeret foran alle andre.

Få et overblik over alle Danmarks Fendt-forhandlere her.: http://www.fendtinfo.dk/find-forhandlere

Annonce:

Efterlad din kommentar