Fendt er en af de campingvogne, som vinder en stadig større plads i campingfolkets hjerter i disse år. Tendenzas 2018-kampagnemodel giver dig en god besparelse med i hatten.

Den kommende sæsons Fendt-modeller ligner meget modellerne fra sidste år, bortset fra at iNet-fjernstyringen af varmeapparatet er blevet standardudstyr.

Men især Tendenza har udsigt til endnu en gang at blive blandt campisternes favoritter, fordi dens mange små luksusdetaljer og smarte løsninger også i 2018 ligger et stykke foran de fleste andre modellers design.

En kampagne med gode besparelser
Tendenza 495 SFR er udvalgt som en af denne sæsons kampagnemodeller, og dermed bliver den en af de vogne, der er rift om hos forhandlerne.

Kampagnemodellen har indlagt gulvtemperering, som du kommer til at elske, hvis du ikke har prøvet det før. Både når du camperer i ydersæsonerne og hvis du skulle løbe ind i en kølig sommeraften.

Der er også tilføjet en tv-holder, og så giver Fendt dig dyner og puder med i købet. Endelig er vognen udstyret med en 1.800 kg aksel.

Udover at få en fantastisk vogn (hvis du er hurtig), sparer du også penge, hvis du vælger kampagnemodellen.

Så mon ikke det kunne være sjovt at kigge ned omkring dit campingcenter en af de næste weekender for at se, om du kan få lov at komme indenfor i en Tendenza 295 SFR? Det værste der kan ske er, at du kun går derfra med ny inspiration.

Se mere her.: www.fendtinfo.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar