Lige siden Fendt Opal serien blev introduceret i 2013 har der hvert år været en kampagnemodel i Danmark. I alle de tidligere årgange har det været en model med dobbeltseng. I 2018 bliver det for første gang en Opal kampagnemodel med enkeltsenge. Modellen er ude hos flere af de danske forhandlere, dagens billeder er fra årgangspræsentationen i Düsseldorf.


Der er masser af ”tysk kram” over en Fendt. Den er stor, solid, veldesignet og bygget i en fornem kvalitet. Man mærker det når man sætter sig i møblerne, åbner og lukker for skabe og skuffer. Rundsiddegruppen står bagerst i vognen med køkkenblok og toiletrum placeret modsat forteltet.


Selv om der ikke er åbne hylder under overskabene er der godt med skabs- og fralæggeplads i rundsiddegruppen. Bordet står på en solid centersøjle og en opredning her måler 230 x 151/133 cm.


Læg mærke til at der er ekstra høje overskabe i køkkenblokken.


Køkkenblokken er dyb. Så gaskomfur og køkkenvask er trukket helt tilbage, så der er godt med plads på køkkenbordet.


Her er indirekte lys ved loftet. På væggen ved siden af vinduet er der to 230 V stikkontakter, lyskontakter og vandstandsmåler.


Køleskabet er den store 150 liters model med udtagelig frostboks.


Under køkkenbordet er der et apotekerudtræk ved siddegruppen og rummelig skuffer med bestikindsat i den øverste.


I dørsiden er der myggenetdør i fuld højde, TV-hylde med fladskærmsholder, køleskab, et bredt klædeskab og skydedør til soveværelset.


Døren er den brede udgave med vindue, affaldsspand og et solidt håndtag. Der er småtingsrum ved siden af døren, på hylden oppe under loftet, to skabe til småting og lem til magasinet under sædet.


Toiletrummet og klædeskabet overfor hinanden giver en særlig ro inde i soveværelset. Bemærk også knagen ved toiletrummet.


Toiletrummet er typisk Fendt. Her er det du har brug for og ikke mere. Og det fungerer godt i hverdagen.


Toiletskabet er placeret over vinduet som et overskab. Der er krusholder og knager i de praktiske vandrette alu-lister. Det mælkehvide vindue har både myggenet og mørkelægningsgardin.


På hylden under håndvasken er bøjler til at holde på mulige toiletsager og toiletrulleholder under vinduet.


Enkeltsengene er begge 90 cm brede og måler hhv. 200 og 205 cm i længden. Der er rum under lameludtrækket, masser af overskabe samt hylder, hjørneskabe, sengespots og to 230 V stik ved hovegærdet.

Kampagneudstyret i 2018 udgaven består af Alde centralvarme, elektrisk gulvtemperering, lameludtræk i soveværelset, koldskumsmadrasser, TV-holder og 2.000 kg totalvægt.


Grundrids og nøgledata for Fendt Opal 560 SG Kampagne. Fendt campingvogne sælges af 12 forhandlere i Danmark.
Se mere på www.fendtinfo.dk.

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar