Den nye Fendt Saphir 700 SFD er, sammen med søstermodellen Saphir 700 SGD, to nye Saphir indretninger i årgang 2018. Og vil du gerne have dem med leveret med Alde centralvarme inkl. vandbåret gulvvarme, så kan de bestilles som en Saphir 700 SFDW eller Saphir 700 SGDW. Det bliver spændende at se om den nye varmekombination bestilles hjem til Danmark. Og derudover er der en lang række andre nyheder både ude og inde. Udvendigt er der nyt design på bagenden med nye lygter og gaskassen har fået en højere luge.


Saphir 700 SFD er bagerst indrettet med en fransk seng foran et stort badeværelse i hele vognen bredde. Forrest er der en stor rundsiddegruppe og køkken med gaskomfur, grill og bageovn.


De langsgående sofaer er henholdsvis 156 og 147 cm lange. Med loftlampe, spots og indirekte lys langs loftet, er der masser af muligheder for godt stemningslys. En opredning her måler 230 x 156/147 cm.


Her er masser af overskabe med åbne hylder under.


Døren har myggenet i fuld højde, vindue, affaldsspand og et solidt håndtag. Lige indenfor er der en dørgarderobe og en praktisk hylde over døren.


Super Slim Tower køleskabet med udtagelig frostboks har fået ny front og rummer 150 l.


Med klædeskabet ved siden af køleskabet og skabene langs væggen modsat dobbeltsengen og de mange overskabe er der ekstra meget skabsplads i denne Fendt.


Køkkenbordet med fire kogepladser og firkantet køkkenvask.


Den nye bestikindsats har ”soft touch” overflade.


Overskabe i køkkenblokken.


Der er både plads til sko og småting i skabet ved dørgarderoben.


Den franske sengs madrasmål er på 200 x 150 cm.


Overskabe over dobbeltsengen.


Badeværelse med brusekabine og masser af skabsplads omkring håndvasken.


Der er god plads i brusekabinen.


Tekniske data på Fendt Saphir 700 SFD.
Find mere information på www.fendtinfo.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2017

Annonce:

Efterlad din kommentar