Indhold:
Danske Isabella har valgt at kalde deres 2018 program for North Nature. Inspirationen skal ses som en kombination af fabrikkens historiske campingtraditioner, det nordiske udtryk og skandinaviske designtraditioner. Tingene skal inspirere, se godt ud og give dig lyst til at bruge de mange produkter. Det samlede udbud er i 2018 fortelte (de klassiske og nye luftmodeller), udstyr, tilbehør, almindelige telte og teltvogne. Se bare på billedet her, hvor det genfødte Moment North 180 telt står side om side med et Magnum rejsefortelt.

Isabella Moment North 180 er et godt eksempel på at fabrikken vælger løsninger som går lidt ud over det som man er vant til.


Lige overfor står en opdateret udgave af villateltet Moment 300 som nu hedder Isabella Moment North 300.

Lige når du kommer ind i Moment 300 North er det første du lægger mærke til det store indertelt som har god plads til en dobbelt luftmadras.

I den modsatte side er der sat en komfortabel siddegruppe. Og det skarpe øje lægger mærke til at her er ekstra god gulvplads.


Det skyldes at Moment 300 North er udvidet med en Moment 300 North Extra Space udbygning som er monteret på bagsiden af teltet. Her er der også opsat en ekstra sovekabine.

Hvis jeg går ud igen og rundt om hjørnet kan jeg tydeligt se den ekstra udbygning.

Her ser du bagsiden af udbygningen.


Isabella Ambassador kommer i 2018 også i en blå Insignia udgave.

Isabella Ambassador Insignia er 250 cm dybt og fås i A-mål fra 850 til 1.175 cm.


Isabella Capri North, er en ny 250 cm dyb variant af det populære rejsefortelt. De lodrette vinduesstykker giver Capri North sit eget unikke design.

Capri North fås i skinnemål fra 675 til 1175 cm, samt i en særlig Eriba Touring variant.


Isabella Sun Shine Plus er en ny variant af det lette solsejl med aftagelige sider. Som ekstraudstyr kan du få en front som lukker helt af for regn og vind.

Sun Shine Plus fås i skinnemål fra 800 til 1175 cm.


Årets Ventura program har flere interessante nyheder. Vi starter dog med årets udgave af helteltet Ventura Pacific som fås i 250 og 300 cm dybde.

Selm om ”koøjerne” mangler er det ikke svært at se hvor Pacific har sit ophav. Siderne her er dog syet i VenTex (ensidigt akrylbelagt polyester), og fås i A-mål fra 800 til 1.175 cm.


Den store nyhed i 2018 er flere nye smarte og praktiske lufttelte som alle kan leveres fra februar 2018.. Til campingvogne kommer der tre nye med en bredde på henholdsvis 300, 350 og 400 cm. Her ser du Ventura Cito 350 som har et bundmål på 350 x 250 cm.

Indvendigt lægger man hurtigt mærke til det særlige stangsystem og de indsyede lyspaneler i taget.


Ventura Trinus har et bundmål på 400 x 250 cm. Der er to ”store” frontpaneler som kan lynes af eller foldes ned efter behov.

Lyspanelerne i taget går indefra og ud. I det viste telte er der sat et Ventura Air Annex på i den ene side.


Ventura Air Annex rummer let et indertelt med plads for en dobbeltseng. I bagvæggen er der en dør med mulighed for at åbne et myggenetvindue.

Ventura Simplex er et enkelt lufttelt til både campingvogn og autocamper. Det har to bagdøre i siden og åbning midt i fronten. Her ser du Simplex monteret med et Simplex Solsejl som er ekstraudstyr.


Ventura Simplex har et bundmål på 350 x 320 cm. Og der kan fås en specialdesignet sovekabine hvis der er ekstra liggende gæster.

Det er muligt at få en vulst til freestander-mulighed. Så kan Simplex stå alene mens autocamperen er på tur alene.
Se mere om Ventura lufttelte her: www.youtube.com


2018 vil blive husket som året hvor den ikoniske teltvogn kommer til at hedde Isabella Camp-let. I den nye sæson er alle modellers design fuldt integreret med Isabellas øvrige sortiment.

Når der kommer et ekstra fortelt på den Store Isabella Camp-let Premium, som her er indrettet med ”køkkensolsejl,” er der masser af muligheder for at leve det frie nordiske og enkle liv. Køkkensolsejlet fås kun til Camp-let Premium.

Og når det samtidig bliver indrettet med de nye lækre møbler fra Isabellas møbelkatalog, så får man ekstra lyst til at afprøve konceptet.

Gennem de seneste år er der kommet mere og mere specialudstyr som øger komforten i ”Camp-letten.”

Og det grundlæggende koncept med at sove i en af de to sovekabiner, indrettet i bunden af teltvognen, er der holdt fast i. En teltvogn er, sammen med et telt, stadig den bedste måde til at opleve døgnets rytme på campingpladsen.

Køkkenkonceptet hos Camp-let er i tre trin. Standard, som er uden køkken. Allround hvor der bl.a. er to gasbrændere, og opbevaringsrum under bordpladen. Og Deluxe med to gasbrændere, opbevaringsrum og skuffer under bordpladen. Køkkenmulighederne kan fås i alle tre modelmuligheder, Camp-let 2GO, Camp-let Classic og Camp-let Premium.

Gæstekabinen/udbygningen er en god måde til at udvide sove- og opbevaringsmulighederne i Camp-let Standard og Camp-let Premium. Alle Camp-let forhandlere har en app som giver dig mulighed for at sammensætte din helt personlige Camp-let. Du kan også selv afprøve mulighederne på Isabella Camp-lets hjemmeside (www.camp-let.dk/prisberegner).
Se mere om Isabella produkter på www.isabella.net/dk
Se også en video om Isabella udstyr her: Isabella strømudtag: www.youtube.com

Annonce:

Efterlad din kommentar