Danmark rundt langs kysten – Eksperten & Amatøren på tur gennem Danmark (Film 1-6) (Reklame)

I slutningen af august 2020 pakkede Signe og Peer Neslein Peers Knaus Südwind 500 PF for at køre en tur gennem Danmark langs kysten så vidt det var muligt. Undervejs testede de også både solsejl, læsejl fra Kampa (begge oppustelige) samt lette campingmøbler m.m.

Ideen var at opleve skiftende landskaber, store naturpanoramaer, sol, sommer og regn for ikke at tale om blæst. Men det blev en dejlig tur med mange spændende oplevelser og dejligt skiftende danske vejr og en række færgeoverfarter på turen rundt i Danmark.
Mange skønne oplevelser
Undervejs ser og oplever Signe og Peer bl.a. en dejlig strand på Lolland, en rundkirke på Fyn, Dybbøl mølle, Vesterhavet, Sneglehuset, test af luft læsejl og luft solsejl på Tornby Strand Camping samt solnedgang på stranden, Gutterne på kutterne, Skagen fyr, bunkers. klitter og Holger Drachmann (for ikke at tale om blæst), halvfladt dæk, solskin på den lille færge fra Hals til Egense, aftenhygge og lun leverpostej på Vejle City Camping, mover og el-støtteben, Fyns Hoved, Storebæltsbroen og super middag på Storebælts Campings madhus Bælt’stedet og efterfølgende dejlig udsigt til den oplyste Storebæltsbro (som gav Peer inspiration til at få en vinterplads på stedet). Turen fortsætter gennem det smukke naturområde Vesterlyng, Havnsø og sidste mål på turen bliver Holbæk havn med de gamle træskibe som ligger fast i havnen.

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar