2016-kabe-vintermesse-01

Pressemedelelse
KABE Classic 520 XL KS er til dig, der ønsker en ny KABE til en lidt lavere pris, og godt vil give afkald på tilvalgsmulighederne af ekstraudstyr.

Det betyder at konstruktionen bygger på velafprøvede KABE-løsninger, med et chassis fra tyske AL-KO. De gode vinteregenskaber er naturligvis af samme klasse som i de øvrige KABE modeller. Der er tale om den patenterede Ecoprim-isolering, centralvarmesystem med vandbåren gulvvarme og meget gennemtænkt ventilations- og luftcirkulationssystem. I en KABE Classic er snedkerarbejdet, vinduer, indretning, køkken og badeværelse ligeledes af samme høje KABE-kvalitet.

Til sæsonen 2016 er den helt store forandring det nye udvendige design og den matte sølvramme omkring vinduerne. Classic modellerne har nu fået samme bagparti med de slanke LED baglygter og den grå stribe på sidepladen, som resten af KABE modellerne. Som noget nyt fås Classic nu også, med glatte plader og serviceklap som tilvalg.

2016-kabe-vintermesse-02
KABE Classic har et meget højt standardudstyr, så du skal ikke gå på kompromis med alle de gode KABE egenskaber. De bekvemme og ergonomisk udformede hynder giver en god komfort uanset, om du bruger sofaen som spiseplads, TV-sofa eller seng. Det smukke glaslignende bord i højglans og de smarte og let tilgængelige opbevaringsrum under sofaerne er med til at understreger KABE kvaliteten. Myggenetsdør og tonede ruder med myggenet og mørklægningsgardin hører ligeledes til blandt standardudstyret samt en udvendig skiboks med en aflåselig serviceklap
Martin Kolst, der er salgschef hos Intercamp A/S, oplyser at tanken bag Classic er, at kunne tilbyde familier en rigtig helårsvogn med teknikken i orden, så den er effektiv både til vinterferien og sommerferien. Samtidig påpeger Martin Kolst, at Classic-serien har mere standardudstyr, end mange af de øvrige mærker har på deres ekstraudstyrslister.
Classic 520 XL har plads til fire personer. Den behagelig franske dobbeltseng med en fantastisk sovekomfort er placeret bagerst i vognen. Toiletrummet findes lige ved siden sengen. Derudover kan der ekstra reddes op i den store rundsiddegruppe, så der bliver plads til 2 personer mere.

Det veludstyrede køkken er rummeligt med mange opbevaringsmuligheder. De mange gennemtænkte detaljer overrasker såsom: Design blandingsbatteri, køleskabsfront i højglas, emhætte og stænkplade ved gasblus, udtræks skæreplade, smukt hvid bagvæg med vindue samt soft-close køkkenskuffer og moderne blankforkromede låge- og skuffegreb. Der er bl.a. mulighed for tilvalg af mikrobølgeovn og et stort køleskab med fryseboks.

2016-kabe-vintermesse-03

Kabe Classic 520 XL fås i to bredder, standard 235 cm og KS modellen som er 248 cm bred. Classic-serien fås i seks grundplanvarianter og otte planløsninger. Prisen på KABE Classic 520 XL er 246.900,- kroner. Du har mulighed for at se den og en masse andre KABE modeller på feriemessen ”Ferie For Alle” i Herning (stand E4040) den 26. – 28. februar 2016.
KABE fås i fem stærke modelserier – Classic, Ædelsten, Royal, Hacienda og Imperial.

Hvis du vil vide mere, kan du finde oplysninger på denne spændende model på vores hjemmeside www.kabe.dk hvor du har mulighed for at finde din nærmeste forhandler.

Du kan også følge os på Facebook: Camping hele året med KABE

Annonce:

Efterlad din kommentar