Signe og Peer Neslein (far og datter) har pakket campingvognen og sat kursen mod Ystad i Sverige hvor de skal med hurtigfærgen til Rønne på Bornholm hvor der bor ca. 40.000 personer. Herfra kører de til Gudhjem Camping som de vil bruge som base de næste dage, da pladsen ligger central og ikke mindst fordi pladsen ligger rigtig smukt i dejlige naturomgivelser. Yderligere information www.gudhjemcamping.dk

 

Eksperten og Amatøren på Bornholm. Signe og Peer skal bo i Peer Knaus Südwind 500 PF som har en del udstyr. Peer og Signe laver film og dagbøger fra turen de næste dage. Det kommer også til at handle om udstyr på Peers vogn og hvorfor han har valgt netop det udstyr. Peer vil også give gode råd til nye campister og lidt om hvordan han kom i gang med at leve af  Camping, som han har gjort i 34 år. Hertil kommer selvfølgelig seværdigheder som Signe og Peer skal se på Bornholm.

 

De går stærkt med færgen fra Ystad som sejler til Rønne på 80 min. Prisen for bil og campingvogn og 2 personer er på kr. 1134 for returbillet. Priserne svinger meget på afgangene. Den ene vej gav jeg kr 99 for campingvognen og den anden vej kr. 399. Det er tidspunktet på dagen der afgør prisen.

 

Vi er ankommet og har fået anvist en plads af Lejrchefen Lunte med dejlig udsigt. Der er faktisk udsigt fra de fleste af pladserne. Signe har sat sig ud i solen og slapper af.

Her er et billede oppe fra toppen af pladsen som ligger i et dejligt kuperet område. Der er stadig ledige pladser her ugen før skoleferien.

 

Fra campingpladsen kan du følge en sti som fører dig direkte ind til Gudhjem. Stigen bugter sig gennem klipper og smukke udsigter. Stien der er ca. 800 meter er ikke så kuperet hele vejen.

 

Her er vi kommet et lille stykke ud af stien og kigger tilbage mod Gudhjem Camping.

 

Man føler sig hensat til det sydlige Europa med klipper og super dejligt vejr, men vi er på danske Bornholm midt ude i Østersøen.

 

Vi er kommet længere væk fra Campingpladsen og kan komme helt ned til havet flere steder.

 

Det er en dejlig gåtur langs havet.

 

Vi er kommet til Gudhjem og går en tur i den lille hyggelige by og den lille havn.

Røgede sild er et af Bornholms kendetegn. Dem gemmer vi lidt.

På gensyn i morgen.

Vi sender de bedste hilsener her fra solskinsøen i Østersøen.

Signe & Peer Neslein

Eksperten & Amatøren

 

Annonce: