Så er vi nået til vores 6 besøg på en First Camp campingplads, som denne gang er Bøsøre Strand – Fyn.

Det er vores sidste besøg i denne omgang, men det har være en spændende rejse gennem Danmarks at besøge 6 af First Camps 15 campingpladser i Danmark. Se mere her:  www.firstcamp.dk

Hertil kommer at First Camp ligeledes har 54 pladser i Sverige og Norge. Se mere her: https://firstcamp.dk/destinationer

Men lad os komme i gang med vores besøg på plads nr. 6 First Camp Bøsøre Strand – Fyn

Peer Neslein fortæller:
Vi nyder turen over Fyn fra Bogense til Bøsøre gennem de dejlige fynske forårslandskaber.

Vi er ankommet til Bøsøre Strand Camping.

I receptionen er der også en lille shop med enkelte dagligvarer.

Signe får anvist vores plads af Destinationschef Betina Nygaard Johansen og en medarbejder i receptionen. Vi modtager ligeledes en velkomstkuvert med informationer omkring opholdet.

Her ser du et kort over den store campingplads, men vores rute til vores plads indtegnet.

Fra receptionen kører du gennem bommen og finder din plads som ligger på venstre eller højre side af den lange lige vej,

Vi har hurtigt fået campingvognen på plads og får sat vores Isabella Shadow solsejl og bord og stole op.
Jeg er glad for solsejl som er et alternativ til markiser. Mit solsejl er 4 meter bredt og 2 meter dybt. Det tager mig 5 min at sætte det op eller tage det ned.

 

 

Der er rigtig mange gode pladser med en dejlig beliggenhed, enten du ønsker at ligge i en gruppe med flere vogne, eller du ønsker at holde på åbne arealer.

Det er nemt at finde rundt på pladsen pga den lange “hovedgade” ned gennem hele pladsen. Det giver et hurtigt overblik.

Her er vi ude ved havet hvor der er mulighed for bl.a. Beach Volley.

Her er vi på stranden som er dejlig på en dag med masser af sol.

Jeg har min lille el-cykel med da det er en store plads at komme rundt på når du gerne vil ud i alle hjørner. Og så for man da også rørt sig lidt, da cyklen jo ikke kører af sig selv.

Jeg er kørt over for at se hvor mange og forskellige hytter der er på pladsen. Her ser du en H.C.Andersen hytte som der er 10 af. Bag de 10 hytter ligger der ligeledes 4 Glampingtelte.

Her ligger der 10 Elverhøjhytter og bag dem 2 Nattergale mobilhomes.

Hvis du og din familie vil opleve en dejlig ferie tæt på naturen, så er disse 6 hyggelige kufferthytter lige noget for jer. Hytterne ligger placeret tæt op ad skoven, så fuglesang er der masser af. På terrassen vil der stå møbler så I kan hygge jer udendørs i det dejlige vejr. Hvis det er dårligt vejr kan i hygge jer i der udendørs eller indendørs badeland. Ialt er der 35 hytter og 4 Glampingtelte på First Camp Bøsøre Camping.

Det indendørs badeland er indrettet til små, større og store og er en af de populære aktiviteter på Bøsøre Camping.

Vandrutchebanen er ligeledes et stort trækplaster for mange familier. I højre side ser du de store vinduer ind til det overdækkede badeland.

Campingpladsen byder på masser af hyggelige, gode og velplacerede pladser, alt afhængig af hvilke ønsker du og din familie har.

Der er 3 servicebygninger på pladsen og her ser du nr 3 på kortet over campingpladsen som er indrettet med hvad der skal være i det indendørs køkken, men du har også adgang til gasblus udendørs under tag, hvor du ligeledes kan klare opvasken.

5 km fra Bøsøre Camping finder du Danmarks største vandreblok Damestenen, der ligger mellem Hesselager og Vormark på Østfyn. Stenen måler 46 m i omkreds, har en synlig højde på 10 m og vejer i nærheden af 1.000 ton.

Stenen, der er en lys, rødliggrå granit, med smalle bånd af den mørkegrå vulkanske bjergart diabas, har oprindeligt været en del af det centrale sydsvenske grundfjeld, inden den, under istiden, blev revet løs og bragt hertil af indlandsisen.

Stenen er fredet fortidsminde, da der er helleristninger (’skåltegn’) fra Bronzealderen på den. Selve stenen blev fredet i 1846, mens den omkringliggende matrikel blev fredet i 1941.

Stenen og arealet omkring ejes af Svendborg Kommune. Der er offentlig adgang, og det er tilladt at kravle på stenen.
Her finder du Damestenen: Adressen er Damestensvej 1, 5874 Hesselager.

Tak for denne gang.

Tak til alle jer der har fulgt vores tur gennem Danmark til 6 First Camp Campingpladser.

Tak for jeres kommentarer på de forskellige sociale medier.

Husk at campingbladet udkommer den 1. juni, hvor vi også har alle filmene med fra denne tur til de 6 campingpladser.

På gensyn
Signe og Peer Neslein
Campingferie.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar