Signe og Peer har forladt First Camp Skovlund – Lillebælt og kørt ca. 20 km til First Camp Bogense City – Fyn.

Peer Neslein fortæller:
Signe og jeg har været på Bogense Camping en del gange gennem årene og kender pladsen ganske godt, som campister der besøger og bor på pladsen, men det er første gang vi skal fortælle om pladsen. Det glæder vi os til. I den store bygning finder du reception og servicebygning.

Her i receptionen tjekker vi ind og får vores velkomstmappe med informationer og et stort pladskort hvor ruten til vores plads er tegnet ind.

Her ser du receptionen hvor du kan finde brochurer over området lige som der er et mindre vareudvalg.

Her har du et rigtig godt oversigtskort over Bogense City Camping, hvor du kan se hvor vi bor.

Vi får stillet op med solsejl, bord, stole og får tilsluttet strøm.

Jeg går en tur på pladsen og faldet i snak med nogle fastliggere som er ved at sætte læhegn op, så der er klar til sæsonen.

Fastliggerne er meget glade for pladsen og har boet der i mange år. De har indrettet sig rigtig godt med helårstelte så det er stort set som et sommerhus med masser af plads.

Der er rigtig flotte pladser som fastliggerne har indrettet.

Jeg er kommet til en af legepladserne som ligger ved indgangen til campingpladsen.

Der er mange muligheder på campingpladsen. Du kan få en plads i et område hvor man ligger i større eller mindre båse som du ser her, eller i områder hvor der er åbent, som andre foretrækker.

Her ser du et åbent område hvis det er det man ønsker. Her holder der både campingvogne og autocampere.

Her holder et par autocampere hvor det er nemt at komme ind og ud.

Der er mange spændende muligheder hvis du kunne tænke dig at prøve en familieferie i en hytte eller et Glampingtelt. Der er 24 hytter fordelt på 5 forskellige typer hytter i forskellige størrelser og indretninger afhængig af antal personer og grad af luksus.  Hertil er der mulighed for at booke et Glampingtelt som der findes 9 af på pladsen. Der er ligeledes 2 Shelters på pladsen.

Når du bor på First Camp Bogense City er overnatningsprisen inklusiv adgang til Svømmelhal og badeland som ligger op til campingpladsen.

Campingvognene bliver større og større så det kræver at campingpladserne kan tilbyde campisterne de rigtige størrelser pladser til deres vogntog.
På First Camp har de inddelt deres pladser i følgende kategorier:
Bronceplads
Sølvplads
Guldplads
Platinplads
Diamantplads
Autocamperplads
Autocamper Quick-stop
Du kan se inddelingen af pladserne på oversigtskortet i starten af denne artikel.

Her ser du Æbeløhytterne.

Her ser du et af de 2 store legeområder med mange aktiviteter bl.a. tovbane. Der er 2 store legeområder på pladsen.

Der er også cykelbiler til 2 voksne og 2 børn.

Her ser du Bogensehytter.

Der er 3 servicebygninger fordelt på pladsen. Derudover er der Børneklub og opholdsrum med TV, samt Festtelt, Glampingtoiletter, Svømmehal og fittness samt Glampingkøkken.

Her ser du Samsøhytterne som der findes 8 stk. af.

Fra campingpladsen er der 900 meter (til fods) ind til torvet. Men bare 100 meter fra campingpladsen ligger der Menu og Rema. Da vi var rundt i byen var der bl.a. Linedans.

Bogense er en havneby ved Kattegat på det nordlige Fyn med 4.059 indbyggere (2022), beliggende 15 km nordvest for Søndersø, 23 km vest for Otterup og 29 km øst for Middelfart. Byen er kommunesæde for Nordfyns Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byens indbyggere kaldes bogensere eller bogenseboer.

Du oplever masser af dejlige gamle huse i Bogense.

Manneken Pis findes også som statue i Bogense på Fyn. Den er en kopi af Manneken Pis i Bruxelles og har også en meget speciel historie:
Engang var Bogense det nordligste overfartssted mellem Fyn og Jylland med færgeforbindelse til Klakring ved Juelsminde. En dag, da færgen kom til Bogense og alle passagerer var gået fra borde, fandt man et spædbarn ombord. Man eftersøgte forældrene, men forgæves. Den lille dreng blev bortadopteret og voksede op i Bogense. I taknemmelighed til sin fødeby skænkede han byen den lille statue af Manneken Pis, hvis historie havde stor lighed med hans egen.

Ved specielle lejligheder får også Manneken Pis i Bogense tøj på, akkurat ligesom den originale i Belgien.

Havnestemning i i Bogense som rummer en række butikker og spisesteder.

I morgen sætter vi kursen mod vores sidste First Camp plads på denne tur, nemlig First Camp Bøsøre Strand – Fyn.

På gensyn
Signe og Peer

Campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar