Velkommen til dag 4 hvor Signe og Peer er kørt fra First Camp Frigård i Sønderjylland til First Camp Skovlund – Lillebælt på Fyn.

Peer Neslein fortæller:

Jeg tror at de fleste som har eller har haft børn kender spørgsmålet på skiltet. Og ja det er dejligt at kunne sige “Så er vi fremme”, og det er Signe og jeg også. Så vi kører ind på Skovlund Camping sådan ca. 20 km fra Bogense.

Der er gode parkeringsmuligheder lige før receptionen.

Vi bliver budt velkommen og får udleveret en kuvert med et velkomstbrev med nr. på vores plads samt vores kode til bommen. Brevet indeholder alle relevante informationer som hjælper en familie godt på vej, bl.a koder til internettet på pladsen som indgår i All Inclusive.

Bliv medlem af First Camp Club og få flere fordele
I velkomstkuverten ligger ligeledes regler for trivsel, en blanket til Quick Check-out samt en brochure med tilbud om at blive medlem i First Camp Club, hvor du som First Camp Member bl.a. får 5% i rabat samt en kop kaffe ved indtjekning og sen udcheckning på pladsen.
Du kan også blive First Camp Gold medlem som giver dig yderligere fordele.
Læs mere online på https://firstcamp.dk/first-camp-club

På kortet som vi modtog i vores velkomstkuvert er ruten til vores plads indtegnet. Vi skal bo på plads 213.

I løbet af meget kort tid har vi kørt campingvognen på plads, tilsluttet vognen til el, sat et Isabella Shadow solsejl og vores bord og stole op.

Vi har kørt bilen ind på parcellen og Signe sidder og nyder udsigten og ikke mindst det dejlige vejr. Det er camping.

Vores toiletbygning ligger 3 parceller væk, så det er bare super nemt og iøvrigt ganske flot. Der er 3 Servicebygninger på pladsen.

På campingpladsen ligger en udsigtshøj men der er ingen trappe op til toppen, det vil sige, der er en trappe, eller nærmest en slags rebstige. Det er lige noget før børn og barnlige sjæle, men jeg vælger at gå/kravle op langs stolperne, hvor mine hvide sommerben, som netop er blevet sluppet fri i dag, konstaterer at der er brændnælder af den rute jeg har valgt. Men jeg fortsætter. For jeg vil op på toppen.

Så er jeg på toppen så du kan se pladsen lidt oppe fra. Der er rigtig mange gode pladser. Nedturen fra udsigtspunktet var ikke et kønt syn, så det slipper du for at se.

På pladsen stopper jeg ved en af de 4 Glampingtelte fra Isabella som bliver lykken for familier der gerne vil prøve luksuscamping.

Her ser du et af de mange dejlige steder på pladsen.

Der er 5 legeområder for børn fordelt rundt på pladsen. Så det er rigtig godt.

Dette er i samme område som hoppepuden i forrige billede.

Da der er mange der gerne vil opleve campinglivets glæder, men ikke har campingvogn eller autocamper endnu, vil jeg lige vise nogle af hytterne som iøvrigt er en god måde at prøve campingliver på, hvis man er en familie med børn. Hytterne til venstre er stor komforthytter. Mens de 4 til højre er mellem komforthytter. Der er 9 hytter i dette område.

Her ser du 4 mellem komforthytter i et lyst og venligt område.

Den hyggelige hytte i forgrunden er en af 3 lille campinghytte, mens du i baggrunden ser stor luksushytte, som du kan se på næste billede.

Her ser du en af de 5 store luksushytter som ligger smukt. Bemærk den lille altan henne ved enden af hytten. I sådan en hytte kan familien have en super ferie.

Men der er flere smarte hytter. Her er det en af 4 stk. lille luksushytte. Alt i alt kan du vælge mellem 29 hytter fordelt mellem 6 forskellige indretninger, hvortil kommer 4 Glamping familietelte.

Og så dukker der igen en legeplads op for børn med gynger, hoppepude og diverse legeredskaber.

På legepladsen står også et legestativ som er sponsereret af Isabella som er mest kendt for deres fortelte. Det er dejligt at tænke på at en International dansk virksomhed, sender en del af deres overskud på salg af bl.a. fortelte, tilbage til de danske campisters børn i form af legestativer.

Her ser du et andet område som er åbent, hvilket nogle campister foretrækker.

Selv om vi besøger de 6 First Camp pladser i starten af maj måned og en del af faciliteterne ikke er åbnet endnu, da de er ved at blive repareret så de er klar til sæsonen, så tror jeg godt at de fleste kan forestille sig et område med swimmingpool, minipool eller hvad det nu måtte være. Og masser af liggestole hvor man kan ligge og slappe af efter man er blevet kølet i Poolen.

Her ser du et par vandrutchebaner som er ved at blive klargjort. De vil altid være populære.

Det har været en dejlig dag på First Camp Skovlund – Lillebælt og her sidst på eftermiddagen skal Signe i gang med at redigere vores videoklip fra pladsen, som man ikke lige kan klare i en håndvending. Men videoer fra hver enkelt plads er på vej. Men dagbøgerne kommer hver dag. Så den går jeg i gang med nu efter en kop kaffe i solen. Så er jeg som regel færdig når solen går ned.

I morgen sætter vi kursen mod First Camp Bogense City, som ligger ca. 20 km væk.

På gensyn
Signe & Peer Neslein
Campingferie.dk

 

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar