Fendt Tendenza 515 SG: Populær model

Sæson 2020 er tiende sæson med for Fendt Tendenza. Serien blev introduceret i 2011 og i 2014 kom model Tendenza 515 SG med i serien. Indretningen findes i fire serier, Tendenza, Saphir, Bianco Selection og Opal. Og hvis du tager model 515 SGE med (en 515 SG med soveværelset bagerst), så findes indretningen i fem serie. Der er ingen anden Fendt model, som findes i så mange serier. Model 465 SFB, der findes i tre serier, er nærmeste konkurrent.

Nøgledata på Fendt Tendenza 515 SG

Det er en stor og rummelig campingvogn med god plads overalt og rigtig meget skabsplads. Den kan fås med en totalvægt fra 1.600 til 2.000 kg.

I 2020 er der nyt både ude og inde, bl.a. nyt udvendigt design, nyt vindue i døren, forbedret låsegreb, rundsiddegrupper med ny ryghyndepolstring og vinkelrette hjørner, ny gulvbelægning, ny garderobeskab med ekstra ventilation, nye 12 V læselamper samt optimeret luftfordeling af blæsevarmen.


Når du står i døren, kikker du direkte ind på køkkenblokken med en rummelig rundsiddegruppe bagerst i vognen. Opredt måler den 210 x 142/135 cm.


Modsat døren domineres vognen af køkkenblok, køle- og klædeskab. Det lyse interiør passer godt sammen med de hvide bordplader og skabslåger.


I køkkenblokken er der et godt match mellem størrelse på skuffer og apotekerudtrækket.


De mange overskabe giver rigtig gode muligheder for at holde orden på den medbragte feriebagage. Læg også mærke til beklædningen omkring køkkenvinduet.


I dørsiden er der TV-plads og skabe ved døren og toiletrum ved sengens fodende. Læg mærke til at her er insektnet i fuld højde.


Køleskabet rummer 150 l inkl. en udtagelig frostboks, og klædeskabet har en god bredde.


I soveværelse har den venstre seng har et madrasmål på 200 x 85 cm, den højre på 190 x 85 cm. Bemærk at der er monteret lameludtræk i den viste model.


Hovedgærdet er noget af det bedste der er lavet i denne klasse af campingvogne. Her plads til at holde orden og til at få det til at se pænt ud. Og der er plads til at lægge godnat bogen ned i skuffen mellem sengene.


Man ligger godt i de brede senge.


Åbne overskabe i soveværelset.


I toiletrummet er en stor åben hylde under håndvasken, spejle til to sider og skabe over vinduerne.


Detaljer fra toiletrummet


Læg mærke til de rette hjørner, lyset med nye lamper og de mange overskabe.


De seks Tendenza modeller i årgang 2020.

Læs mere om udstyr, indretning, forhandlere m.m. på www.fendtinfo.dk

Tekst & foto: Redaktionen
Grafik: Fendt Caravan GmbH
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar