Fendt Opal 560 SFH: Ny opgraderet årgang både ude og inde

Fendt Opal er i 2020 fornyet både inde og ude. I den nye udgaver er der rigtig meget indbygget velvære. Her er rart at opholde sig, siddegruppen er ekstra behagelig, de vinkelrette hjørner er både til selskab og hygge med en bog og fødderne oppe. Måske en nye film eller et afsnit af yndlingsserien? Pladsforholdene i køkkenet er ”over norm” og køleskabet rummer 150 l. Det samme gælder skabspladsen og komforten i dobbeltsengen.

I 2020 er der er kommet nyt udvendigt design, nyt vindue i døren, forbedret låsegreb, nyt lyst interiør, nye tekstiler, ny polstring, vinkelrette hjørner, ny gulvbelægning, nye læselamper, Truma Combi 4 eller Combi 6 med CP plus iNet klar og integreret 10 l varmtvandsbeholder plus optimeret luftfordeling af blæsevarmen. Alt samme forbedringer som løfter modellen et trin opad mod den absolutte luksusklasse. I den nye årgang er Opal også blevet den næstøverste serie i programmet.

Nøgledata på 2020 Fendt Opal 560 SFH

Fendt Opal 560 SFH er indrettet med den store firesiddet rundsiddegruppe bagerst i vognen. Med en bredde på 250 cm er der rigeligt md plads, også til et stort vinkelkøkken midt i vognen. Skal du udnytte vognens totale potentiale vil en opgradering til enten 1.900 eller 2.000 kg totalvægt være en god ide. Du kan se den totale ekstraudstyrsliste på fabrikkens hjemmeside.


”Indsigt fra døren.”


Rundsiddegruppen set fra køkkenblokken.


Køkkenblokken står modsat dørsiden.


Der er toiletrum, skabe og TV-plads i dørsiden.


Køkkenblok. Mikroovn og emhætte fås som ekstraudstyr.


Åbne skabe og skuffer i køkkenblok.


Soveværelse og skabsvæg.


Der er masser af plads i klædeskabet og køleskabet er på 150 l. Vognen opvarmes med en Truma Boiler, derfor er der et ekstra skab under klædeskabet.


Det franske soveværelse.


Åbne overskabe i soveværelset.


Det todelte toiletrum.


I 2020 har Fendt ryddet lidt op serien . Ny i 2020 er modellerne Opal 465 SFH og Opal 515 SKF.

Fendt sælges i Danmark af 13 forhandlere.
Læs mere om udstyr, indretning, forhandlere m.m. på www.fendtinfo.dk

Tekst & foto: Redaktionen
Grafik: Fendt Caravan GmbH
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar