Fendt Opal 560 SRF: Komfortabel, rummelig og diskret luksus

Hos de danske Fendt forhandlere kan du stadig få en fabriksny Fendt til gammel pris. Lige nu er udvalget i omegnen af 35 forskellige 2020 modeller. De syv af dem er en Fendt Opal 560 SRF, en meget rummelig og populær model med den store salon rundsiddegruppe, vinkelkøkken og fransk soveværelse. De syv modeller er forskelligt udstyre og priserne starter ved 272.950, – kr.

Indretning og nøgledata på Opal 560 SRF

Indretningen er velkendt og populær. Med en bredde på 2,5 meter er er masser af plads indvendigt. Også mere end målebåndet viser. Der er også rigtig meget skabsplads i den store model.


Rundsiddegruppe og køkken set fra døren. En opredning her måler 210 x 142/135 cm.

Det var i sidste sæson at Fendt Opal fik en komplet fornyelse både ude og inde. Der kom bl.a. nyt udvendigt design, nyt vindue i døren, forbedret låsegreb og Truma Combi 4 eller Combi 6 med CP plus iNet klar og integreret 10 l varmtvandsbeholder, optimeret luftfordeling af blæsevarmen. Indvendigt kom der bl.a. nyt interiør, nye tekstiler, rundsiddegrupper med ny ryghyndepolstring, ny sædepolstring og vinkelrette hjørner, ny gulvbelægning, nye 12 V læselamper.


Rundsiddegruppen set fra køkkenbordet.


Vognen set fra hjørnet ved indgangsdøren. Bemærk de mange overskabe.


Vognen set fra hjørnet i køkkensiden. Der er TV-plads ved siden af døren. Det lyse interiør passer godt sammen med de hvide bordplader og skabslåger.


Vinkelkøkkenet med apotekerudtræk i vinklen. Det gør det muligt at udnytte det store skab hel ud i hjørnerne.


Åbne skuffer og skabe samt overskabe i køkkenet.


Skabsvæggen overfor køkkenblokken. Køleskabet rummer 150 l inkl. en udtagelig frostboks. Der er også ovenlys og ekstra hyldeplads inde i klædeskabet.


Soveværelse med overskabe på to sider og et skab ved hovedgærdet. Madrasmålet er på 200 x 150 cm.


Todelt Fendt toiletrum med god bordplads og god skabsplads ved håndvaske. Bruseudstyr kan fås som ekstraudstyr. Kontakt din lokale Fendt forhandler for nærmere information.


Åbne overskabe i soveværelset.


Vognen set fra rundsiddegruppen og bagud.


I 2020 var Fendt Opal serien på syv modeller.

Fendt sælges i Danmark af 13 forhandlere.
Læs mere om udstyr, indretning, forhandlere m.m. på www.fendtinfo.dk

Tekst & foto: JPR, og Hinshøj Caravan (Startbilledet)
Grafik: Fendt Caravan GmbH
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar