Fendt Saphir 495 SKM: Lækker finish og praktiske detaljer

Det er ingen hemmelighed, at der været nedgang i salget af campingvogne med køjer. I de sidste par år har interessen igen været støt stigende. Gennem årene har Fendt haft flere muligheder i 5 m. klassen. Og dagens Fendt Saphir 495 SKM er en ny udgave af af en 2012 model. Det er samtidig den mindste køjemodel i årgang 2020. Generelt har indretningen været en af de populæreste de sidste 5 – 10 år. Når du se på grundridset, ser du ikke noget som ikke har været brugt før. Men når du ser nærmere på detaljer, udstyr og finish, så synes jeg, at 2020 modellerne har lækker finish og flere praktiske detaljer.


Nøgletal for Fendt Saphir 495 SKM, årgang 2020.
Her er fire gode sovepladser og mulighed for opredning i siddegruppen. Køkkenblok og køleskab er tilpas rummelige til en familie på fire. Her er tilpas med skabsplads i overskabe og magasiner under senge og siddegruppe. Der er legeplads for småbørn i dobbeltseng. Køjer og på gulvet under den nederste køje, som kan slås op.


Når du går i ad døren, kommer du direkte ind i børneafdelingen. Den nederste køje kan vippes op langs væggen. Et plus båd når I camperer, og når der skal flyttes til næste campingplads. Det er også her vognens toiletrum står.


Siddegruppen står overfor køkkenblokken. Siddepladsen er OK til fire voksne, et en enkelt eller to mere, hvis det er mindre børn. En opredning måler 179 x 100 cm. Der er tagluge over dobbeltsengen, over køjer og lidt bag siddegruppen. Læg mærke til antallet af overskabe. Det rækker for de fleste.


Et kik fra siddegruppen og bagud.


Et kik ind i den øverste køje. Sengehesten er fastmonteret.


Køkkenblokken står i dørsiden med et stort køleskab ved siden af. Her er godt med skabe, skuffer og OK plads på køkkenbordet.


Her er generelt god plads i overskabe, skuffer, apotekerudtræk og på køkkenbordet.


Køkkenoverskabet er ekstra rummeligt. Der er LED lys på undersiden af det.


Køleskabet som kan åbnes fra begge sider rummer 133 l. Klædeskabet er også rummeligt. Døren er solid, med indbygget affaldsspand og et indgangstrin og myggenetdør i fuld højde.


Åbne overskabe over siddegruppe og dobbeltseng.


Dobbeltsengen forrest har et madrasmål på 200 x 140 cm. Der er adgang til magasinet gennem en udvendig serviceluge og ved at åbne sengebunden. Her er plads nok hvis en baby skal sove sammen med mor og far. Husk at sørge for tilstrækkelig faldsikring, og lad aldrig de små være uden opsyn.


Her er sengespots under overskabene, en praktisk hylde hele vejen rundt og en god hylde oven på gaskassen.


Toiletrummet er rummeligt og ”tilpas” udstyret. Der er åben hylde med sikringsbøjler under bordet. Bruseudstyr er ekstraudstyr.


Detaljer fra toiletrummet.

Der er 12 forskellige Fendt Saphir 2020 modeller. Fire har enkeltsenge, tre har køjer og resten franske seng.

Fendt sælges i Danmark af 13 forhandlere, bl.a.:

LE Camping i Frederikshavn (www.le-camping.dk/)
SK Caravan i Blommenslyst ved Odense (www.skcaravan.dk/)
Møllegårdens Camping i Thisted (www.moellegaarden.dk/)

Læs mere om udstyr, indretning, forhandlere m.m. på www.fendtinfo.dk

Tekst & foto: JPR
Grafik: Fendt Caravan GmbH
©www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar