Dag 5 på Sommerkaravanen. Så er vi kommer til Korsør og Storebælt Camping og Feriecenter som ligger ud til Storebælt og i ly af Storebæltsbroen. Dagens åbnes igen med musik af Flemming Werge og introduktion af Mads og Peer. Efter en formiddag med lette skyer, skifter det til sol præcis kl. 14.00.

I dag har vi haft besøg af Finn Møller, opfinder af hjælpeværktøjet Gasnøglen. (www.gasnoeglen.dk) Gasnøglen er god til at både stramme og løsne den nye gasregulator. Det er især en stor hjælp hvis man ikke har så mange kræfter i hænderne og hvis der ikke er så meget plads i gaskassen.

I får du lidt mere at se fra den nye Caravelair Artica 455. Her ser du bagsiden af vognen.

Der er godt med gulvplads i den nye model. Køkkenblokken står modsat døren.

Køleskabet er specialudgaven med kompressor og monteret i den midterste skuffe. Det har en volumen på 150 liter.

Per fra Tuxer er en flittig handelsmand. På sommerkaravanen er der hver dag flere attraktive tilbud. Her kan to campister gå videre med en ny Polo til 120 kr inkl. En reklametaske fra Caravelair / Kampa.

Et af de andre sommerhit er den velkendte Softshell sommerjakke som fås i flere farver.

Hvis du gerne vil passe ekstra godt på dine køretøjer og andet kostbart udstyr har Jepotech to modeller som kan hjælpe dig. Modellen til venstre hedder GPS Tracker S 19. Den har indbygget batteri som kan holde op til to år. Den har indbygget magnet og kan skjules mange steder. Der er flere alarmmuligheder, bl.a. GEO fence (som holder øje med at enheden ikke forlader et defineret område), Hastighedsalarm (som alarmerer dig hvis en given hastighed overskrides) og Magnet alarm (som sender en SMS hvis magneten bliver fjernet). Du kan bl.a. følge dit udstyr via en app.
GPS Tracker S8 Mini til højre kræver strøm fra bilen (eller bådens) strømforsyning. Den funktion og muligheder er næsten de samme som S 19 modellen. Se mere på Jepotech hemmeside www.jepotech.dk.

Hvis der er 13 polet stik på din bil og campingvogn, har Jepotech en løsning som gør det muligt at skabe forbindelse fra et bakkamera til en skærm ved førerpladsen. Det sker bl.a. ved at montere en ekstra ledning på stikket og bruge mulighederne i stikket.

I perioder er der ekstra mange inde omkring Sørens Campings fortelt. Både fordi der er flere gode tilbud og fordi det er her man kan udfylde sin deltagerkupon i dagens konkurrence.

Martin kan bl.a. tilbyde de nye Bambus kaffekrus. De sælges i sæt af to krus som koster 59 kr. To sæt for 100,- kr. Koppen er i et særligt bambusmateriale som kan holde til 100 grader varm væske og holde den varm i op til 2 timer. Låg og holdebåndet er lavet i silikone.

Hos Camper har vi set to stærke stole til store campister. Modellen til venstre er en Westfield Supreme er ekstra bred og stærk. Den kan bære op til 200 kg. Den blå model til højre hedder Westfield Advancer og kan bære op til 140 kg.

Mads og Peer er her ved at interviewe Jan om hans erfaringer med de Kampa fortelte han har med på Sommerkaravanen. Du kan se videoen, og mange flere, på vores YouTube kanal.

Jonas fra SAfire har i dag stegt en gammeldags flæskesteg på en Safire gasgrill. Her er det lige før den er klar til prøvespisning. Som ekstra tilbehør foreslår Jonas at man vælger en grillet ananas.

”Kan du huske den gang vi …” Vi har fået et nyt hold med fra Adria Club Danmark. Peder og Susanne har været med flere gange før. I år er der vist noget med en kop kaffe? Vi fik ikke detaljerne, men hvis man er medlem, såe … (mere følger senere. Red.)

Dagen igennem er der besøg hos Dansk Dethleffs Club. ”Pigerne snakker ferieoplevelser, og ”mænnerne” teknik. Lige som derhjemme.

”Jeg har da ikke noget gemt på ryggen…” Happy Einar er ved at rode sig ud i en historie som de kritiske tilskuere har gennemskuet. Han må da også overgive sig til sidst.

Når Happy Einar skabet et fabeldyr, eller som her, en Minos, så er koncentrationen 110 %. Og læg mærke til at der ikke er en computer eller mobil i nærheden.

Lene og Flemming, ejere af Storebælt Camping og Feriecenter, er svære at samle i løbet af en travl arbejdsdag. Så du får lige et foto fra forrige år.

Uanset hvad der står i Berlingeren og Søndagsavisen, så falder de til jorden når man ser op på en udsigt som denne. Det er emotionel camping årgang 2017.

Vores norske gæster er ellers vant til flotte udsigter. Men der er kun ét Storebælt på denne planet, og den bedste udsigt får du i første række på Storebælt Camping og Feriecenter.

I et hjørne af pladsen står der lige et af de nye Ventura Pascal 390 Antracit luftfortelte.

Så er der konkurrence. Her er dagens første heldige vinder af en grillpande fra SAfire.

Her vindes der en pløktaske fra Isabella.

Og en køletaske fra Sørens Camping.

En glad campist får et trafiksæt med hjem.

Dagens sidste vinder, som kan tage en Softshell jakke med tilbage til konen.
Næste stop på Sommerkaravanen bliver Marielyst Ny Camping på Falster. Kommer du forbi, kan du besøge Sommerkaravanen fra kl. 14 – 18.
På Gensyn
Sommerkaravanen 2017
© Campingferie.dk
Tekst og foto
J-P. Rasmussen

Annonce:

Efterlad din kommentar