Så er vi nået til dag 4 på Sommerkaravanen. I dag er vi på Bogense Strand Camping på en dag hvor solen skinner fra en skyfri himmel. Musikdirektør Werge har startet med en række numre og nu er Peer og Mads i gang med dagens introduktion.

Dagens første foto af campingudstyr er denne sammenklappelig trækvogn fra Wecamp. Den koster 799,- kr og kan ses på Søren Campings stand.

Næste er en Wecamp Duralite campingstol model Zenith og en tilhørende fodskammel. Stolen, der koster 599,- kr, kan klappes ”helt sammen” så den ikke fylder så meget i magasinet. Og fodskamlen, som koster 299 kr, er udstyret med solide holdere.

Hanne Andersen, Teamleder hos Tupperware, fortæller at det store Magnificent Freezer Sæt koster 450 kg. Sættet består af 7 bøtter med lyseblå låg og er perfekt til at fryse hjemmelavet sorbet – og mange andre madvarer.

Du skal også lige have lidt fra soveværelset i den Caravelair Artica 455 årgang 2018 som Mads har med rundt på sommerkaravanen. Her ser du det franske soveværelse.

Og her det store magasin under dobbeltsengen. Læg mærke til den solide bundramme og til den store serviceluge på væggen.

I dag har vi set det unikke Omnivue 360, et kamerasystem som kan vise hvad der findes hele vejen rundt om din autocamper eller campingvogn.

Her ser du de fire kameraer og skærmdump fra skærmen inde i camperen.

Flere spørger Per fra Tuxer hvorfor han har et stativ fyldt med vintertøj med rundt på Sommerkaravanen. Per fortæller, at det er prøver af den kommende vinterkollektion, og at de er med for at vise det som kommer til vinter.

Karen og Hans Christian Nielsen fra Adria Club Danmark, de står til højre, har fået besøg af Nils Anker og Signe fra Skive. De er alle med i informationsteamet fra klubben. Nils Anker og Signe er på ferie i Bogense, og ville lige kikke forbi, nu Sommerkaravanen besøgte pladsen.

Vi har lige lokket Birgit og Frede Pedersen fra Kabe Club Danmark ind i deres lækre Kabe Royal 560 XL. Den lækre vogn bruges hele året og den seneste tur gik sydpå tidligere i år.

I de gode vejr nænnede vi ikke at gå ind i Terkel og Dianne’s Dethleffs Camper. I Stedet for får du dette ”skud” af deres lækre campingvogn. Jeg sidder inde i Jans Kampa fortelt.

I det gode vejr har Jan nemlig åbnet alle fire paneler i forteltet.

Besøger du Sommerkaravanen må du ikke glemme et besøg hos Jonas. I dag har han fortalt, og vist, hvor effektive de særlig palmebriketter er. Kom selv og tjek efter.

Ole fra Camper.dk er ved at forklare om muligheder og fordele ved det nye Galaxy luftteltet fra Wecamp.

ALOHA – Vi er på Bogense Strand Camping som nu ejes af Lars og Mette Skifter. Den daglige drift er lagt i hænderne på Palle Christensen (til venstre).

Bogense Strand Camping rummer alle campingmuligheder og der er flere typer af hytter. Her ser du én af dem. Om nogle uger får du mere om vores besøg på pladsen.

Besøger du Bogense Strand Camping må du ikke glemme en tur i svømmehallen. Den ligger lige ved siden af selve campingpladsen, og det er også her der er fitness center.

Så er der konkurrence og så er der igen trængsel foran scenen. Det er nemlig blevet tid til at finde vinderne i dagens konkurrence. Men først skal Martin fra Sørens Camping lige aflevere svarsedlerne til Mads.

Og her ser du dagens første vinder få en stegepande fra SAfire.

Og her ser du den næste vinder.

I dag var der ekstra mange vindere blandt de helt unge campister.

Hvem kan ikke bruge en køletaske når den næste festival skal besøges?

Eller lidt praktisk fra Tupperware, når man skal en tur i køkkenet?

Så er der fundet en ny ejermand/dame af et par piratbukser.

Og her kommer dagens sidste vinder, af en Tuxer sommerjakke.
Næste stop på Sommerkaravanen bliver Storebælt Camping og Feriecenter. Kommer du forbi, kan du besøge udstillingen fra kl. 14 – 18.
 
På Gensyn
Sommerkaravanen 2017
© Campingferie.dk
Tekst og foto
J-P. Rasmussen
 

Annonce:

Efterlad din kommentar