Velkommen på Sommerkaravanen dag 2. I dag besøger vi Auning Camping på Djursland. Allerede før vi åbner for dagens udstilling er der en særlig stemning og ro på pladsen. Naboskabet til skoven giver en hel særlig stemning overalt. Dagens første billede er med Peer og Lisbeth Neslein foran deres Kabe Classic (og med barnebarnet Malu stående i døren). Det er trettende år Peer tager rundt med Sommerkaravanen.

Mads og Peer er gået i gang med introduktionen.

Ét af dagens arrangementer er Oles opsætning af Galaxy luftteltet fra Wecamp. Ole kommer fra Camper.dk som står for import og markedsføring af teltet. Her har Ole lagt gulvtæppe ud foran campingvognen, trukket teltet på forteltskinne og gjort teltet klar til at blive pumpet op.

Her fortæller Ole Peer hvordan tovejspumpen sættes på luftstængerne.

De forbundne stænger på frontstykket er pumpet op. Nu kan fronten rejses til lodret og bardunerne sættes på så fronten ikke vælter igen.

Næste trin er at fylde fem indvendige loftstænger med luft.

Loftstængerne skal så sættes på deres plads og snørers fast så forteltet bliver stabilt. Sidste trin er at justere barduner og sætte de sidste pløkker fast så teltet er klar til brug.

I dag har vi besøg af tre mærkeklubber. Vi starter med Kabe Club Danmark hvor der bl.a. er besøg af Carsten, Dennis og Kristian Mikkelsen. De camperer sammen i den Kabe Safir med køjer ved siden af dobbeltsenge i soveværelset. En indretning vi ikke ser så ofte i Danmark.

Clara og Jan fra Adria Club Danmark har gennem årene deltaget i over 100 af klubbens mange arrangementer. De fortæller begge at den årlige tur til Slovenien er en af de ture som de synes er bedst.

Og her kommer der lige en vigtig rettelse. Terkel og Dianne, som her sidder inde i deres lækre og lyse Dethleffs Camper (sammen med en søvnig kat i pleje), fortæller, at deres Dethleffs Camper er en alm standardmodel med elektrisk gulvvarme. Det var bladsmøreren (undertegnede) som fik blandet to forskellige Dethleffs historier sammen i går, Så den del må vi se at få rettet.

I går viste vi et eksteriørbillede af den spritnye Caravelair Artica 455. Her får du et kik ind gennem døren på køkkenblok og siddegruppe.

Jan fra Taastrup viser her nogle af de smarte detaljer på Kampa Rally Air Pro 390 modellen.

Hos Jepotech kan du nu få et nyt LED lyspanel som både kan bruges i fortelt, køkken og/eller skabe. Det fås i to længder, 30 og 50 cm, og kan forlænges med en adapter. Lyspanelet kan dæmpes og det fås i farverne hvid og varm hvid. Læg også mærke til de forskellige LED pærer nederst i billedet.

”Hvis du vil se de nye poloer, skal du gå over til tøjstativer derovre.” Per fra Tuxer havde en ekstra travl dag.

Jonas fra Safire stegte ristede pølser på hans kulgril og en saftig steg på gasgrillen. I de kommende dage vil han vise flere tryllerier på de medbragte modeller.

Amanda Mouritsen fra Tupperware viser her et udvalg af forskellig drikkeflasker. Her er både børneflasker og drikkeflasker som rummer, 0,5, 0,75 og 1 liter.

I dag kunne vi se dette italienske grydesæt hos Sørens Camping. De fleste af delene kan pakkes sammen i de to største gryder.

Det er Campingmutter og Campingfatter, Tina og Bjarne som står for den daglige drift af Auning Camping. Auning Camping ligger lige midt imellem mange af de største lokale attraktioner. Besøg pladsen hjemmeside på www.auningcamping.dk og se på de mange muligheder.

Bortset fra nogle af campinghytterne ved indgangen, finder du plads til alle former for camping. Her finder du bl.a. 26 udlejningsteltvogne og 25 fastliggerenheder som er fordelt over hele pladsen. Og der er enheder der er helt skyggefri med lidt og lidt mere skygge. Om nogle uger får du meget mere af se fra pladserne Sommerkaravanen har besøgt, da der kommer flere artikler fra pladserne.

“Vink til fotografen.” Happy Einar er i gang med at instruere en nyudnævnt elefant i livet på campingsavannen.

Inden dagen udtrækning starter spiller musikdirektør Flemming Werge op til dans. Og her danses der rundt i ring til ”Volvo B18 sangen.”

Dagens første vinder er en yngre campist, der vinder en køkkenrulleholder fra Isabella.

Og her kan dagens yngste vinder gå hjem med en køletaske.

En glad campist kan gå hjem med køkkenudstyr fra Kampa.

Her er dagens gladeste campist på vej hjem med Campingbogen.
 

Og denne unge dame, der er dagens sidste vinder, kan tage en lækker jakke fra Tuxer med hjem.
Næste stop på Sommerkaravanen bliver Vestbirk Camping. Kommer du forbi, kan du besøge udstillingen fra kl. 14 – 18.
På Gensyn
Sommerkaravanen 2017
© Campingferie.dk
Tekst og foto
J-P. Rasmussen

Annonce:

Efterlad din kommentar