Når Isabella præsenterer nyhederne til 2018 sæsonen, er det med naturen som omdrejningspunkt. Uden naturen ville Isabella ganske enkelt ikke være til. Med rødder i den nordiske natur og designtraditioner har Isabella skabt en ny North Nature kollektion, der skal give udendørsfolket en fuldendt campingoplevelse.

Isabellas 2018 North Nature kollektion er inspireret af historiske campingtraditioner, som handler om at komme ud, at være ét med naturen og nyde hinandens selskab. Det er en moderne udgave af det simple liv.

En fuldendt campingoplevelse
Den nye Isabella North Nature kollektion spænder over et bredt produktsortiment. Kollektionen består af både fortelte, villatelte, møbler og køkkenudstyr. ”Formålet med at lave en North Nature kollektion er at skabe en synergi mellem de forskellige produktgrupper, som i sidste ende gavner slutbrugeren, der får en fuldendt campingoplevelse”, fortæller Isabellas Design Manager , Anne Halskov.

4 nye lufttelte fra Ventura
2018 skydes også i gang med en helt ny serie af luftfortelte fra Ventura Air. Ventura Air teltene har den bedste teknik inden for lufttelte kombineret med velkendte Isabella materialer. Kollektionen består af rummelige rejseluftfortelte til hele familien samt kompakte og enkle deltelte til både campingvogn og autocamper.

Rekordmange nyheder
Isabella introducerer et hav af andre nyheder. Aldrig i Isabellas historie har der været så mange nyheder, som der er til 2018. ”For at udvide paletten af Isabella produkter og dermed tilbyde vores kunder et mere komplet sortiment, har vi introduceret to nye produktkategorier – køkkenudstyr og elektronik”, siger Salgschef Claus Ikjær.
I de nye kategorier er der især tænkt i smarte og innovative nye løsninger, som fylder minimalt, når produktet ikke er i brug, og opbevares sikkert i skabet. Det nye sammenklappelige vinglas BuildAGlass er bl.a. en af dem. Glasset sættes sammen ved hjælp af en magnet og opbevares i et hylster med hank.

En anden ny løsning er det smarte Pop Up Tårn med stikdåse. Tårnet kan integreres i Isabellas opbevaringsskabe, så campisterne både kan trække strøm til kaffemaskinen, brødristeren, elkogeren og mobiltelefonen på én og samme tid.

Mød os til Ferie for Alle og tag med på en rejse ud i den Nordiske natur
Alle nyheder præsenteres på Ferie for Alle messen i Herning, stand D3200. Her kan besøgende også komme med på en virtuel rejse ud i den ægte North Nature ved den danske vesterhavskyst. Der er garanteret vind i håret og sand under fødderne.

Se mere her.: www.isabella.net

Annonce:

Efterlad din kommentar