Jagten på det tunge vand – Del 2 – Fra København til Oslo

Peer Neslein fortæller:

Det er tidlig morgen og jeg har pakket den Hobby Excellent 540 UL som skal være mit hjem på turen til Telemarken og Rjukan. I dag er det en køre/rejsedag hvor jeg skal køre omkring 600 km til mit mål som er Bogstad Camping i Oslo.

Jeg valgte at køre til Helsingør for at tage færgen til Helsingborg og jeg var heldig at trille lige ombord.
Jeg valgte at køre til Helsingør for at tage færgen til Helsingborg og jeg var heldig at trille lige ombord.

 

Jeg kom ombord som den sidste og jeg kunne lige få bagenden på campingvognen med ind, da bommen på færgen blev kørt ned.
Jeg kom ombord som den sidste og jeg kunne lige få bagenden på campingvognen med ind, da bommen på færgen blev kørt ned.

 

 

Nu er jeg jo helt alene afsted på denne tur og skal klare alle opgaver selv, såsom at filme, redigere, tage fastbilleder, lave dagbøger uploade videoer til YouTube, opdatere Facebook, Twitter og Instagram og så skal jeg lige køre omkring 600 km og have aftensmad. Men jeg elsker dette liv på landevejen, så selv om jeg er alene, kan jeg da se om jeg kan downloade det kendte hit med Gitte Hænning som hed "Jeg taler med mig selv". Det er der sikkert mange voksne campister der kan huske. Jeg ser turen som en udfordring og da det er min egen ide, har jeg glædet mig til turen.
Nu er jeg jo helt alene afsted på denne tur og skal klare alle opgaver selv, såsom at filme, redigere, tage fastbilleder, lave dagbøger uploade videoer til YouTube, opdatere Facebook, Twitter og Instagram og så skal jeg lige køre omkring 600 km og have aftensmad. Men jeg elsker dette liv på landevejen, så selv om jeg er alene, kan jeg da se om jeg kan downloade det kendte hit med Gitte Hænning som hed “Jeg taler med mig selv”. Det er der sikkert mange voksne campister der kan huske. Jeg ser turen som en udfordring og da det er min egen ide, har jeg glædet mig til turen.

 

For ikke at tabe mig alt for hurtigt stopper jeg lige på en tankstation og køber en kop kaffe og en chokolade crossaint.
For ikke at tabe mig alt for hurtigt stopper jeg lige på en tankstation og køber en kop kaffe og en chokolade crossaint.

 

Der er ganske flot grafik på min Alpine navigator. I bunden af billedet ser du mit bakkamera på bilen.
Der er ganske flot grafik på min Alpine navigator.  I bunden af billedet ser du mit bakkamera på bilen.

 

Klipperne kigger frem forskellige steder, mens jeg kommer længere og længere mod mit mål.
Klipperne kigger frem forskellige steder, mens jeg kommer længere og længere mod mit mål.

 

Svinesundbroen er grænsen mellem Sverige og Norge. I baggrunden sen den gamle bro.
Svinesundbroen er grænsen mellem Sverige og Norge. I baggrunden sen den gamle bro.

 

Jeg har tjekket ind på Bogstad Camping i Oslo som er ganske dejlig i dag. Ofte oplever jeg den i forbindelse med mine vinterture, men i dag er det sommer.
Jeg har tjekket ind på Bogstad Camping i Oslo som er ganske dejlig i dag. Ofte oplever jeg den i forbindelse med mine vinterture, men i dag er det sommer.

 

Jeg snupper lige lidt tid i en stol i solen efter køreturen og før jeg skal i gang med at klippe lidt video sammen til denne dagbog.
Jeg snupper lige lidt tid i en stol i solen efter køreturen og før jeg skal i gang med at klippe lidt video sammen til denne dagbog.

 

 

En dejlig afslutning på min første dag i "Jagten på det tunge vand". Se dagens video her: https://youtu.be Tekst & foto: Peer Nelsein © www.campingferie.dk 2015
En dejlig afslutning på min første dag i “Jagten på det tunge vand”.

På gensyn
Peer Neslein

Tekst & foto: Peer Neslein
© www.campingferie.dk 2015

 

Annonce:

Efterlad din kommentar