Isabella præsenterer 2016 nyheder

Ambassador Seed
Ambassador Seed

Isabellas katalog for sæsonen 2016 indeholder både de kendte klassikere og en lang række spændende nyheder i fortelte og praktisk behageligt tilbehør. Og en del af dem er skabt med inspiration fra campisterne. De er udtænkt både på danske campingpladser og på pladser i resten af Europa.

Cosy_CornerII
Isabellas nye program byder også på en opdatering af ”hyggekrogen” Cosy Corner II, som bliver fremstillet i acryl. Cosy Corner giver ikke kun god afskærmning foran indgangsdøren, men skaber også en ”hyggekrog”, hvor en kop kaffe og dejligt udsyn er en fin kombination

Nye fortelte i klassisk kvalitet
De nye fortelte er nye udgaver af de gennemprøvede klassikere Ambassador og Commodore. De fås nu i nye farvevarianter Ambassador Seed, Commodore Seed og Commodore Insignia.
”Seed” er udført i nye varme og afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase, hvor familien kan finde plads til hygge og leg. Dertil kommer, at de nederste vinduespaneler nu er ”frosted”, så forteltet bliver mere ”diskret” uden at lyset forsvinder.

Isabella Commodore Seed
Isabella Commodore Seed

Farvevarianten ”Commodore Insignia”, som navnet også antyder har en dyb blå farve og er en fusion af klassisk Isabella-design, og nutidigt materialebrug. Commodore’s dybde på 3 meter giver muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for campister, der veksler mellem stand- og rejsecamping.

Isabella Insignia
Isabella Commondore Insignia

 

Til teltene hører også et helt nyt matchende anneks, der giver al den plads, man kan drømme om

Til teltene hører også et helt nyt matchende anneks, der giver al den plads, man kan drømme om
Smart og praktisk tilbehør
Isabellas serie af borde og stole er blevet en stor succes, ikke mindst fordi campisterne får en kvalitet, der matcher forteltet. Programmet for 2016 omfatter også to helt nye stole – Chair Odin og Chair Thor – med 8 siddepositioner og nakkepude. De passer både ved bordet og når der skal slappes af. Stolene er lavet i rengøringsvenlige letvægtsmaterialer med et foldesystem, der gør at de er ekstrem kompakt når de pakkes sammen, f.eks. så fylder Chair Odin kun 10,5 cm i bredden når den ikke er i brug – helt ideelt til campingturen og strandturen. Der er også et nyt bord, med sammenklappelig bordplade på programmet, som optager minimal plads ved opbevaring og transport. En anden nyhed er også en serie nye skabe med smart foldemetode, som giver skabene en bedre stabilitet. De fire ben ”knækkes” i beslaget og foldes ind i skabet, når det lukkes sammen som gør at skabene lukkes som en kuffert.

Thor
Thor
Relax
Relax
Rodin
Rodin

Som noget nyt har Isabella udviklet ”Isabella Flooring Concept”, som kan dække enhver campists gulvbehov, uanset om du er fastligger, rejsecampist, helårscampist, sommercampist eller en kombination. Underlagstyperne er de samme – det er sammensætningen, som gør hele forskellen, og dermed er afgørende for, om dit behov dækkes optimalt.

Den uundværlige ”opstrammer” Hercules Twin kommer i en forbedret version nemlig Hercules Triple, der gør det endnu nemmere at opstille forteltet helt korrekt.

 

 

Oplysning til campister
Endelig er der også en nyhed, der lyser op, nemlig TripLight, der er overgår det meste af, hvad man har set som lyspunkter til fortelte tidligere: 5 timers varmt behagelig lys enten som håndholdt eller til at klikke fast på en teltstang og så er den ledingsfri.

Claus Ikjær fra Isabella med den nye smarte Isabella Light
Claus Ikjær fra Isabella med den nye smarte Isabella Light

Besøg www.isabella.net og udforsk hele det nye produktsortiment.

Annonce:

Efterlad din kommentar