2015_VinterCamp_06_04

I et af de opstillede Isabella fortelte blev der vist nogle af sæson 2016 møblerne. Til venstre ser du den nye campingstol Thor hvis ryglæn kan stilles i otte forskellige positioner. Den leveres med nakkepude og har et solidt aluminiumsstativ. Betrækket er sort og tekstilen kaldes for polyweave som består af 60 % PVC Coating og 40 % Polyester. Stolen kan klappes sammen er helt flad, den vejer selv 5,2 kg og kan bære personer op til 120 kg.
Den lave stol til højre er en strandstol med nakkepude som kaldes Beach Chair. Her kan sæder også indstilles i otte positioner. Stativet er i aluminium og designet så det ikke synker ned i løst sand. Stolen vejer 2,9 kg og kan bære op til 100 kg. Tekstilen er den samme som på Thor stolen.

 

2015_VinterCamp_06_05

Stolen til venstre er den velkendte Isabella instruktørstol med sort betræk og pulverlakeret sort aluminiumsstel. Tekstilen er den samme som for de to andre Isabella modeller og stolen kan bære op til 100 kg.
Til højre ser du den nye Isabella TripLight, LED lampe som både kan bruges som lommelygte, klikkes fast på en teltstang eller, som her, sættes i en særlig bordholder. TripLight har et behageligt blødt lys og kan lyse i 5 timere på et sæt natterier.

Se mere på www.isabella.net

Annonce:

Efterlad din kommentar