Mads Nielsen fra Campingferie.dk fortæller:
Jeg har været har været på en tur med den nye Fendt Bianco Active 390 FHE sammen med min kone Yvonne.

Fendt Bianco Active 390 FHE. En rigtig lækker lille rejsevogn for 2 personer. Udstyret med Truma blæservarme og elektrisk gulvvarme, så der er ingen problemer med at holde varmen selv hvis termometeret går et godt stykke under nul grader.

Vognen er indrettet med en god dobbeltseng med en meget lækker springmadras, en siddegruppe og toilet med håndvask udenfor. Der er rigtig god skabsplads i vognen, både i toilet delen og i resten af vognen. Finishen er utrolig lækker og selv om det var en helt ny ud pakket vogn, så virkede alt lige fra starten. En rigtig lækker detalje som mangler på rigtig mange vogne er 220V stikkontakter, i denne lille vogn var der ikke mindre end 8 stykker. Det er rigtig rart når man i vore dage skal lade telefoner, pc’er, ure m.v.

Vognen har en egenvægt på 1060 kilo, den har en totalvægt på 1500 kilo og kan endda leveres med en aksel der øger totalvægten til hele 1700 kilo.
så man behøver ikke være så bange for at fylde i vognen.

Trume varmen der er i vognen er den samme som ligger i de fleste autocampere, det er en kombi 4 ovn. Den sørger for både varmen i vognen og det varme vand, det hele styres af et lille panel hvorpå man kan stille den ønskede temperatur i vognen og hvor meget blæseren skal blæse.

Truma CP Plus panelet er utrolig let at finde rundt i og man har indstillet det hele på et øjeblik, hvis man ønsker at ændre temperaturen er det bare at dreje på knappen. Det er utrolig dejligt at vognen holder er konstant temperatur hele tiden. CP Plus panelet kan styres via Truma Inet der kan installeres som en app på mobiltelefonen og herved kan alt styres herfra.

Den elektriske gulvvarme tændes på en separat kontakt og er lun efter en times tid, den holder den samme temperatur hele tiden.

Dobbeltseng med en meget lækker springmadras, størrelsen er 140×100
Toiletrummet med skabsplads bag toilettet. Der er elektrisk skyl og indikator for indhold i kassetten og vandstanden til skyllevandet.
Håndvask og spejl er udenfor toilettet, her er der god aflægningsplads og også skab bagved spejlet. Der er også 220V stikkontakt til hårtørre eller andet.
Køkkenet er et ende køkken lige indenfor døren, her er der 3 gasblus og et rimeligt stort køleskab under bordpladen. Der er stikkontakter og rimelig plads køkkenets størrelse taget i betragtning. Overskabe og skuffer lukker godt og er nemme at låse.
I køkkendelen og tæt på siddegruppen er der 2 stikkontakter og indikator for vandindholdet i vandtanken.

 

Siddegruppen er rigelig stor for 2 personer og der kan også sidde 4 til en frokost. Der kan redes op til en ekstra seng.
Gulvarmen betjenes via en kontakt under siddegruppen, den sidder ud mod køkkenet og er let at komme til.
Varmen og det varme vand styres via Truma CP Plus panelet, det er enkelt og overskueligt. Panelet er I Net kompatibelt og kan styres via en APP på en mobiltelefon.
Overfor siddegruppen er der plads til TV og her er både antenne stik og 220V.
Der kan tilkøbes en TV holder til fladskærm.
I døren er en stor affaldsspand, det er rigtig rart med den størrelse og den sidder lige ved køkkenet.
Gaskassen er rummelig og der er plads til et reservehjul. En rigtig god ting er stålpladen i bunden som er stærk og nem at rengøre. Billedet er taget efter jeg havde afleveret gas flasken, vi brugte en halv flaske gas (10 kg) på en forlænget weekend.
En rigtig rejsevogn med følgende mål.: Karrosseri længde 467, Karrosseri bredde 232, Totallængde 602. Der er dejlig store vinduer i vognen der giver et dejligt lys i vognen.

Faktaboks.:

Fendt Bianco Activ 390 FHE
Årgang 2017
Egenvægt 1060 Kg
Totalvægt 1500/1710
Karrosseri længde 467
Karrosseri bredde 232
Totallængde 602
Sovepladser 3
Siddepladser 3 – 4
A Mål 850 – 875

Ekstraudstyr:
Gulvvarme Kr.: 4.837.-
TV Holder Kr.: 1.615.-
Aksel 1700 kg Kr.: 4.675.-

Samlet pris på denne vogn.: 168.122,-

Yderligere information.: www.fendtinfo.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar