Pressemeddelelse.:

2016-10-20-campister-straekker-sensommeren-til-langt-ud-paa-efteraaret

Flere og flere camperer til langt hen i efteråret og ind i vinteren og overnatter på campingpladser nær de større danske byer, hvor attraktionerne stadig har åbent.

Dagene er blevet kortere, det rusker i træerne, og temperaturerne har for alvor taget et dyk nedad. For en umiddelbar betragtning rimer efterår på alt andet end campingferie. Men sådan ser rigtig mange danske campister ikke på det. Der er nemlig flere og flere, som vælger at strække sensommeren til langt ud på efteråret og rulle campingvognen eller autocamperen ud til en af de danske campingpladser.

– I de senere år har vi tydeligt kunne mærke, at campisterne har fået øjnene op for, at de sagtens kan bruge deres vogne, selvom det ikke længere er sommervejr. Man kan have en skøn campingtur, selvom det regner og blæser eller måske sneer, siger Jesper Behrensdorff, formand for Camping Branchen.

Fortsætter som vintercampister
Det er ikke mindst børnefamilierne og bedsteforældrene med børnebørnene på bagsædet, som i mange tilfælde vælger at køre campingvognen eller autocamperen til en plads nær en af de større danske byer.

– I byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense har mange af de kendte attraktioner stadig åbent. Bosætter man sig på en campingplads lidt uden for byen, kan man således nemt kombinere en tur i zoologisk have med campinglivet, siger Jesper Behrensdorff.

For nogens vedkommende slutter campingferien aldrig. Stadig flere fortsætter som vintercampister, hvilket er en udvikling, der også imødekommes af mange campingpladser. Omkring 30 % af landets i alt 450 godkendte campingpladser har således åbent hele året.

 

Annonce: