Elmia Husvagn Husbil  som er den årlige store campingudstilling i Sverige gennem mange år, besluttede at i 2021 kunne de ikke gennemføre udstillingen pga Corona begrænsninger da besøgstallene ikke mårre overstige 2.000 besøgende per dag i weekenden og 1.000 besøgende på hverdage. Så den store udstillingen vender først tilbage den 7-11 september 2022.
Det førte til at Kabe koncernen besluttede at booke en af de store haller og således har lavet deres egen udstilling med Kabe og Adria som Kabe koncernen ligeledes er agent for i Sverige. De besluttede at de pga begrænsninger i besøgstallene ville holde åbent i 9 dage (4. – 12. september 2021) hvor der indgår 2 weekender i åbningstiden.
Så resultatet blev at Kabe og Adria netop nu præsenterer deres 2022 nyheder og deres øvrige program på Elmia i Jönköping.
Peer Neslein har besøgt messen og kommer med en lille reportage omhandlende Kabe nyheder.

Kabe har opstillet vognene i relation til indretning såsom vogne med enkeltsenge, køjevogne osc. Kabesserier er følgende: Estate med 10 modeller, Ädelsten med 7 modeller, Royal/Royal Hacienda 27 modeller og Imperial/Imperial Hacienda 16 modeller. Ialt 60 modeller med 162 planløsninger. Så det er et kæmpe udvalg hvor man kan vælgelige den model og indretning som passer til dig og din familie. Alle vogne er selvfølgelig ikke udstillet, men det er alle nyhederne og et udvalg af de øvrige.

Kabe har ligeledes tilbyde et stort og alsidigt udvalg i autocampere. De arbejder med 5 modelserier som omfatter Kabe Van, Kabe Classic som er den traditionelle delintegrerede autocamper, Kabe Royal som ligeledes er en delintegreret udgave, men bygget på Mercedes-Benz chassis, Kabe Crown som er helintegreret og endelig Kabe Imperial som er bygget på Mercedes-Benz med AL-KO chassis. I alt 0ver 30 modeller med et stort udvalg i udstyr og indretninger.

Kabe producerer autocampere fra Vans til disse kæmper på 3 aksler med udstyr til helårscamping som alle deres modeller er.

Jeg har valgt at kigge på en af de nye modeller i campingvogne  fra den nye serie Estate som afløser Classic serien som var den billigste serie hos Kabe.
Her er det en Kabe Estate 600 TDL KS (250 cm bred).

Estate er en ny spændende serie og man skal ikke lade sig snyde af at det Kabes billigste serie, for udstyrsmæssigt mangler der ikke noget, selv om den har mindre udstyr end de øvrige dyrere serier. De fundamentale indretninger som isolering, Alde centralvarmeanlæg, indendørs førte afløb og ikke mindst luftcirkulationen som sikrer den absolut bedste varmefordeling er i top.

Her står jeg i døren og kigger ind på køkken og siddegruppen i fronten.

Der er tale om et helt nyt design i den nye Estate modelserie, med smarte overskabe man ikke slår hovedet imod pga deres smarte hældning.

Hynderne fås ligeledes i en frisk grøn farve (som jeg ville vælge), men smag og behag er heldigvis forskelligt. Så vælg den du synes bedst om.

Dejligt køkken med god skabsplads. Vognen er udstyret med ekstraudstyr bl.a. ovn som tilvalg. Emhætte er standard.

Her er soveafdelingen med 2 enkeltsenge med kik til badeværelset i bagenden af vognen. Masser af overskabe og plads i magasinerne under segene.

Rummelig bruseniche med dør og håndvask uden for.

Toilet med garderobeskab bag toilettet med god plads i toiletrummet.
Se mere af de mange nyheder på https://www.kabe.se/dk/#kabe2022


Der kommer flere informationer og film på Kabe i den nærmeste fremtid på www.campingferie.dk samt i www.campingbladet der udkommer den 4. oktober 2022.

Annonce: