Carado T 447 Clever Edition – Ekstra veludstyret

Hvis du gik ind i en Carado for 5 – 6 år siden, kunne du hurtigt se at du var inde i en såkaldt indstigningsmodel. Sådan er det ikke mere. Og når en Carado også tilsættes en Clever Edition Plus pakke, så er der rigtig meget autocamper for pengene.

Den viste autocamper er bl.a. udstyret med en Komfort Pakke, Basis Pakke 120 HK motor, 16″ stålfælge, panoramatagvindue over førerpladserne, stort køleskab, solcelle anlæg, specialpolster, isoleret spildevandstank, multimedieanlæg med Carplay og bakkamera, markise, høj bagende design, opredning i siddegruppe, førerhusmåtte, elkabel, kiler m.m.

Layout og nøgledata på Carado T 447 Clever Edition

Carado Clever Edition er en delintegreret kampagnemodel som fås i tre forskellige udgaver og to forskellige udstyrstrin. Modellerne er T 338 med enkeltsenge, T 447 også med enkeltsenge og T 459 med Queens Bed i soveværelset. Udstyrstrinnene er Clever Edition og Clever Edition Plus. Besøg din lokale forhandler og se på mulighederne.


Siddegruppen forrest med samme tekstiler på alle stole og vinkelsofaen. Bordet står på én centersøjle og i denne model er der mulighed for opredning i siddegruppen.


I førersiden er der køkkenblok og køkkenblok bag siddegruppen.


Siddegruppen set fra køkkenpladsen. Panoramataget er ekstraudstyr. Denne model kan også, hvis det bestilles inden camperen bliver bygget, kan du også få sænkeseng over siddegruppen.


Bagudvendte førersæder. Denne model er også udstyret med automatgear.


Panoramataget over førerpladserne med åbne småtingsrum over fordørene.


Lukkede overskabe over siddegruppen.


Åbne overskabe over siddegruppen.


Dørside med sæde ved siden af døren, skabsvæg med køleskab og den ene halvdel af toiletrummet.


Åbent overskab i dørsiden.


Sædet ved indgangsdøren og døren med stort vindue og myggenet i fuld højde.


Køkkenbord med tre kogepladser og en rummelig køkkenvask.


Køkkenblok og det store køleskab på 167 liter. Der er teknikpanel og skab med TV-holder over køleskabet.


Åbne skuffer og skab under køkkenbordet.


Åbne overskabe over køkkenbordet.


Soveværelset med de ekstra lange senge. Begge er 80 cm brede og henholdsvis 215 og 200 cm lange. Det er flot i camper med totallængde på 740 cm.


Der er klædeskab under fodenden i dørsiden og skab med hylder under fodenden i førersiden.


Åbne overskabe over hovedgærdet.


Der er brusekabine i førersiden og toiletrum i dørsiden. Til højre ser du toiletrumsdøren lukket ind mod opholdsområdet. Bemærk også håndklædestængerne på listerne om spejlet.


Toiletrummet set ovenfra.


Åbne skabe under håndvasken,


Skomagasin under gulvet i toiletrummet, i midten et kik ind i magasinet under den tværgående sofa. Og til højre et skomagasin under bordet.


Et kik ind i den store hækgarage under soveværelset.

Det er tre Carado Clever Edition modeller i 2021. Alle modeller fås i to udstyrstrin, Clever Edition og Clever Edition Plus. Se nærmere på Autocamps hjemmeside.

Carado autocampere sælges i Danmark af to forhandlere. Den viste vogn er fotograferet hos Autocamp i Låsby (http://www.autocamp.dk/).

Grafik: ©Carado GmbH
Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar