Carado CV 600: Føles større end målebåndet viser.

Alle producenter vil gerne have en bid af det stadigt voksende marked for autocampere bygget i en kassevogn. Grundkonceptet er let, siddegruppe forrest, køkken og toiletrum i midten og soveværelse bagerst. Det er mest praktisk, og forholdsvis let at designe. Men hvis man vil have ”det hele med” koster det hurtigt på rumfølelsen.

Dagens Carado er én af de campere som bryder med det. Ved at flytte klædeskabet ind under håndvasken og placere kompressorkøleskabet med åbning fremad under køkkenbordet, får man en stor synsakse gennem hele camperen. Et enkelt design som giver ekstra rumfølelse, også i toiletrummet.

Nøgledata på Carado CV 600

Carado CV 600, som er i lige under de populære 6 m, er skoleeksemplet på ovenstående beskrivelse. Den ekstra plads over hoftehøjde i toiletrummet giver mulighed for både toiletskabe og vindue. Køkkenbordet er langs og med bestikskuffe og skabe under køkkenvasken.


Siddegruppen med fastmonteret tillægsplade vises her med standardbetræk, og læg mærke til de mange overskabe. Modellen står hos Autocamp i Låsby.


Førerside med toiletrum og klædeskab.


Dørside med kompressorkøleskab i enden af køkkenblokken.


Køkkenbord med to kogepladser.


Åbent køleskab og åbent garderobeskab.


Åbent køkkenoverskab.


Toiletrum.


Toiletskab.


Tværvendt dobbeltseng.


Åbent overskab over fodenden.


Soveværelset set gennem åbne bagdøre.


Lastrum med hynder til opredning.


De fire modeller i Carado CV serien.

Carado sælges i Danmark af to forhandlere, bl.a. Autocamp i Låsby (www.autocamp.dk).

Tekst og foto: Redaktionen.
Grafik: Carado GmbH
© www.autocampernyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar