2020 Carado I 338: En god og omgængelig camper.

Dagens autocamper er en ny 2020 model fra Carado som er indrettet med enkeltsenge over en hækgarage. Modellen fås også som delintegreret, så hedder modellen Carado T 338 med sænkesenge som ekstraudstyr. Begge modeller er stadig på lager hos Autocamp i Låsby. Denne camper er taget hjem inkl. en All-In Pakke. Pakken består af markise, solcelle, TV med Crome cast, multimedieanlæg med Carplay og bakkamera samt DK Gas-pakke. I forhold til den delintegrerede udgave er der Carado I 338 ekstra god plads og rummelighed i den forreste del, og det smitter af på resten af camperen.

Nøgledata for 2020 Carado I 338

Indretningen er ”klassisk” med enkeltsenge over en hækgarage i soveværelset. Men i denne udgave har Carado redesignet skabene så der er mere åbent i hele camperen. Bl.a. ved at flytte klædeskabet ind ved siden af køkkenblokken og vælge et toiletrum med integreret brusekabine i den ene side. Selv om totallængden er lige under 7 meter, så er der generelt god plads i den.


Her ser du siddegruppen fra køkkenblokken. Selv om der er sænkeseng er der et godt lysindfald fra de mange vinduer.


Siddegruppe med sænkesengen slået ned.


Her ser du den førersiden med køkkenblokken stående bag siddegruppen.


Køkkenbordet med lukkede låg. Læg mærke til at klædeskabet, som står ved siden af køkkenblokken, ikke er højere end fodenden på den ene seng.


Åbne skabe og skuffer under køkkenbordet. Med ekstra plads over det lave klædeskab er der masser af arbejdsrum i køkkenet.


Overskabe i køkkenblokken.


Dørsiden hvor køleskabet med separat frostboks står ved siden af døren med TV-plads på væggen ovenover. Standardkøleskabet er på 113 l. Dette Køleskab, som er ekstraudstyr, har automatisk energivalg og rummer 167 liter inkl. den separate frostboks.


Toiletrum med integreret brusekabine.


Soveværelse med mulighed for opredning i hele camperens bredde.


Der er rummelige hylder under begge fodender og godt med plads til sko i den ene side.


Carado I 338 set skråt bagfra.


Et kik ind i den rummelige hækgarage.


I 2020 er der fire helintegrerede Carado modeller.

Carado sælges i Danmark af to forhandlere, bl.a. Autocamp i Låsby  (www.autocamp.dk).

Tekst og foto: Redaktionen
Grafik: © 2020 Carado GmbH
© www.autocampernyt.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar