Det er søndag og dag nr. 2 på Campingmessen på Bornholm, på Nordskovens Strand Camping, arrangeret af Sørens Camping i Herning. På billedet ses Søren ved den Ssangyong som Peer Neslein fra Campingferie.dk teste for nylig. Iøvrigt en campingtrækker der kan trække 2 tons til en pris på under kr. 300.000 på hvide plader.

På udstillingen præsenterer Søren Camping bl.a. de Hollandske Walker fortelte som er kendt som Hollandsk håndværk – Handmade in Holland. Her er det et solsejl udbygget på forteltet, som ligeledes er udstyret med anneks. Så er der vist også plads til alt og alle.

Et andet spændende fortelt er dette Pioneer – All Season, som ser spændende ud da det ligeledes kan anvendes som solsejl, da sider og front kan lynes af.
Allerede da udstillingen åbner kommer gæsterne i det gode vejr.

Flere boder kan tilbyde forskellige former for cremer som damerne kigger på mens mændene kigger på elektronik og andet campingudstyr.
Udstyr kan f.eks være de nye LED paneler som præsenteres af JepoTech. De fås i varm hvis og hvid og i længderne 30 cm og 50 cm, men det smarte er at de kan forlænges, som du kan se i næste billede.

Et mellemled monteres og du kan forlæge op til 3 meter. Hør om om den spændende nyhed hos JepoTech.dk

Se filmen om LED panelerne.
 

Der er masser af tilbehør og udstyr i de 2 store telte. Søren som kommer fra Bornholm, bliver her interviewet af den førende Bornholmske avis.

Masser af gode tilbud.

Borde og stole.

Mere tilbehør.

Jonas fra SAfire grill præsenterer sin populære model som kan bruges til både gas og briketter. Det er en god løsning.

I forbindelse med Campingmessen havde Jonas allieret sig med to dygtige specialister som demonstrerede hvor mange forskellige ting man kan med SAfire grillen.

Biler er altid populære, så Søren havde ligeledes sørget for en række spændende biler fra et af øens førende bilhuse.
Der var ligeledes sørger for stegt flæsk til de besøgende.

Søren i sit es, i et kontor i en campingvogn på hans egen udstilling på Bornholm. Men inden du ser dig om møder du ham igen i hans forretning i Herning.

Efter nogle dejlige dage på Bornholm gik turen sidst på dagen tilbage mod Sjælland. Og når man kigger på billedet i mine glas i solbrillerne, er der vil ikke noget at sige til at jeg engang imellem drømmer om landeveje.

Vi slutter med et dejligt billede fra i går med solnedgang over Hasle Camping som har et fremragende køkken.
Tak for denne gang.
Peer Neslein
Campingferie.dk
 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar