Campingferie.dk er taget til Bornholm for at deltage i Campingmessen, så her er lidt stemningsbilleder fra den første dag.

Walker fortelt

Der en pænt udvalg af udstillere med Sørens Camping i front, med en række af de produkter som han forhandler i sin forretning i Herning, samt i sin udstyrsafdeling som han har på Nordskoven Strand Camping i Rønne. I forbindelse med Campingmessen i weekenden er den lokale afdeling selvfølgelig blevet væsentligt udvidet med campingvogne, fortelte og udstyr. Hertil kommer en række andre udstillere som det fremgår af ovenstående plakat.

SunDrive tilbyder solceller.

SunDrive er fremme i skoene med deres MPPT solcelleregulator med indbygget display. MPPT regulatorer kan øge indladningen med 10-50 % i forhold til traditionelle regulatorer.

 

Store udstillingstelte med masser af gode tilbud.

På Campingferie.dk benytter vi lejligheden til at teste et lufttelt fra Camper.dk. Det er et Westfield Omega 400 som er ganske nemt at stille op. Bemærk udluftningen ved teltet ved teltskinnen.

 

Her ser du den praktiske udluftning der er i begge sider.

 

I begge sider er der ligeledes en bardun som f.eks kan fastgøres til trækhåndtaget, så teltet holdes på plads og ikke rykker sig i teltskinnen.

 

Der er kun en ventil som du pumper alle luftkanalerne op med. Den praktiske pumpe følger med teltet.

Der er mange barduner du kan sikre teltet med. Du behøver absolut ikke bruge alle, som denne der gemmer sig i en praktisk lomme på teltet. Men bliver det storm bliver man glad for hver eneste bardun.

 

Der er god adgang til teltet. Jeg har valgt at lave adgang gennem den ene frontside, mens jeg har rullet halvt ned i den anden front.

 

Teltet bruges i denne weekend som udstilling for Campingferie.dk

Teltet kommer i en smart transporttaske med håndtag og hjul.

 

JepoTech  har deres smarte udstillingstrailer med hvor de fortæller om alt fra LED pærer til bakkamera, trådløse sendere til luftryk i dækkene til jumpstartere/power banks og meget andet.

Jeg slutter lige med mit display i min Kabe Classic 470 som jeg ikke har tilsluttet til 230 volt. I morges stod mit batteri på 12,5 volt. I morges var det overskyet, men der var indladning på batteriet, da jeg har en MPPT solcelle regulator. I dag kl. 14.00 var mit batteri igen opladet.

På gensyn i morgen

Peer Neslein
(udsendt til Bornholm)
Campingferie.dk

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar