2016-02-21-Camp-let-01Pressemeddelelse.:
Fra 2016 kan man næsten selv bestemme, hvad ferien skal koste, når man køber en ny Camp-let – uden at give afkald på hverken funktionalitet, kvalitet eller design i den populære, danskproducerede teltvogn.

Kvalitet, funktionalitet og design er på samme høje niveau som altid, men fra 2016 lancerer Camp-let et nyt friheds-koncept og sætter dermed endnu en gang nye standarder inden for camping.
– Camp-let’s 2016 program rummer den nye Camp-let 2GO, hvor man for under 35.000 kr. får en splinterny teltvogn, som er klar til at køre ud på det europæiske vejnet. Vi taler ikke om et lavprisprodukt, men en kvalitetsvogn med samme design og tekniske finesser som vores øvrige modeller, siger direktør Hans Jørn Nissen, Camp-let A/S.

2016-02-21-Camp-let-02
Familiehygge i Camp-let
Vælger man en Camp-let 2GO, sikrer man sig samtidig mulighed for at opgradere vognen med køkken eller alt det andet, som findes i Camp-lets tilbehørsprogram. Teltet i 2GO modellen er syet, så fronten kan slås op som et solsejl, men ønsker man at opgradere sin vogn med et større-telt, er dette muligt i op til 18 måneder fra det tidspunkt, hvor man har købt sin Camp-let.

– Ideen med Camp-let 2GO er opstået som følge af de mange input og ideer, som vi har fået fra kunder gennem workshops og brugerunderundersøgelser.”Modul-konceptet” har gennem mange år været kendt verden over gennem blandt andet danske kvalitetsmøbler, ikke mindst reoler og sofaer fra kendte designere, og vi mener, at det er på tide, at ideen også slår igennem inden for camping, siger Hans Jørn Nissen.

Foruden 2GO-modellen bliver kunderne på årets campingmesser præsenteret for nyt lukketøj på alle 2016-modeller samt mange nye finesser og detaljer på Camp-let Classic og Camp-let Premium. Det er blandt andet en ny type baglygter samt ændringer i teltkonstruktionen, som sammen med nyudviklet løfte- teknologi gør det endnu lettere at slå vognen op på et øjeblik. Desuden er Premium-modellen køreklar med masser af udstyr.

– Vi har som sagt store forventninger til Camp-let 2GO, men det er også vigtigt for os at signalere, at topmodellen Premium er noget specielt. I Premium har vi for eksempel udviklet nye monteringsbeslag, så køkkenet kan slås helt ud og ligefrem anvendes som udekøkken – side om side med grillen, fortæller Hans Jørn Nissen.

2016-02-21-Camp-let-03
Camp-let tæt på naturen
Det nye Camplet-koncept rummer også et tilbehørsprogram, som er større end nogensinde. Der var ”smug-premiere” på begge dele, da Camp-let før jul havde samlet forhandlere og importører fra op imod 20 lande til et World of Camp-let-seminar:

– De kom fra Japan i øst, Sri Lanka i syd og England i vest, og der var begejstring hele vejen rundt for vort nye koncept. Nu glæder de og vi os rigtig meget til at præsentere alle nyhederne for vores kunder på feriemesser rundt om i Europa de kommende måneders campingmesser rundt om i verden, siger Hans Jørn Nissen.

Se mere her.: www.camp-let.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar