Forhandlermøde Gram Slot
forhandlerne ser Camp-let’s nyheder på 2016-modellen

Pressemeddelelse.:

Camp-let har ofte danske forhandlere og importører fra Nordeuropa og Skandinavien på besøg på fabrikken i Gram. For første gang nogensinde har man haft samtlige alverdens forhandlere til træf på én gang – til et smugkig på nyhederne for 2016.

De kom fra Skandinavien, hele Europa og sågar fra Sri Lanka og Japan, da Camp-let kaldte forhandlere og importører til træf på Gram Slot i Sønderjylland for at fortælle om teltvognsfabrikkens nyheder i programmet for 2016.

– Vi besøger ofte vore importører og forhandlere, og har haft både danske forhandlere samt forhandlere fra de skandinaviske og fortrinsvis nordeuropæiske lande på besøg her på fabrikken. Denne gang har vi valgt at invitere alle vore forhandlere og blande danske Camp-let folk med kolleger fra de 20 lande, som vi importerer til.

– Fabrikken ligger som bekendt i Arnum ved Gram, og her har vi de mest fantastiske rammer for vort forhandlertræf. De 55 deltagere har været indlogeret på Gram Slot, mens forhandlermødet hele torsdagen blev holdt i “Den Holstenske Lade” Der er miljø, og samtidig er der så meget plads og så højt til loftet, at vi også har kunnet opstille vores vogne derinde, siger direktør Hans Jørn Nissen, der også bød sine gæster på dansk julefrokost.

Langt størsteparten af de europæiske og skandinaviske forhandlere deltog, og fra de mere fjerne egne af verden var der gæster fra Japan og Sri Lanka. Den kinesiske importør var også tilmeldt, men måtte melde afbud med kort varsel.
Både den srilankanske importør, Sanjaya Adikari og hans japanske kollega, Hirohisa Morokawa, var begejstret for slotsopholdet i Gram og fredagens rundvisning på fabrikken. Camp-let bliver først introduceret i Sri Lanka i 2016, men har på det japanske marked siden 2014.

– Teltvogn er ny ferieform hos os, men jeg fornemmer en stigende interesse. Jeg solgte 15 vogne i 2015, og jeg forventer et støt, stigende salg de kommende år, sagde Hirohisa Morokawa.

Fra det nære udland var der blandt andet gæster fra Husum i Tyskland, hvor Camp-let har en af sine ”veteraner” boende. Det er Jürgen Gutbier, der lavede sin første importaftale med Hans Jørn Nissens far og onkel, Hans og Poul Nissen, for hele 35 år siden, og han havde sin søn og kompagnon, Leif Gutbier, med til træf i Gram.

Mens forhandlerne har set Camp-let’s nyheder på 2016-modellen, må kunderne vente et par måneder, til vognen og udstyrsprogrammet præsenteres ved forårsmesser i udlandet og ved den store campingmesse i Herning i februar

Se mere her.: www.camp-let.dk

 

Hans Jørgen Nissen (i midten) i samtale med sin Tyske forhandler, Jürgen Gutbier
Hans Jørgen Nissen (i midten) i samtale med sin Tyske forhandler, Jürgen Gutbier

Annonce:

Efterlad din kommentar