Så lyder startskuddet for en ny Camping Event med titlen “Danmark Rundt langs kysten”.

Søndag den 23. august 2020 kl. 9.00 starter Signe & Peer Neslein – Eksperten & Amatøren, en tur Danmark Rundt i Peers Knaus Südwind 500 PF.

Turen tager en uges tid og ruten vil så vidt muligt følge kysterne.

Peer Neslein: Vi glæder os til denne rejse gennem de danske landskaber og ikke mindst de mange steder vi kan køre langs havet. Vejret kan blive som det vil. Det kan ikke ødelægge vores glæde ved sådan en tur som kommer til at byde på masser af flotte panoramaer.
Aftenerne skal vi hygge os ude foran campingvognen, måske med grillen tændt, eller inde i vognen, mens jeg gætter på at vi begge sidder med en computer og redigerer film, billeder og tekster til næste dag dagbog.
Meeen der bliver da også tid til et lille glas whiskey med Cola i – for at sikre os mod tropesygedomm

Her er den overordnede plan for ruten rundt langs kysten. Den endelige rute beslutter de undervejs.

Vindmåler på taget

Peer har bl.a. fået monteret en vindmåler på taget af campingvognen så han kan se vindhastigheder og temperaturer. Det er en ganske god ting ikke mindst når turen skal gå hele vejen op langs Vesterhavet. Så kan man altid beslutte hvornår solsejl, markise eller fortelt skal tages ned, eller sikres med stormstropper.

Foruden vindmåler, Tracker, solsejl, læhegn, gasalarm, kulilteslarm, skruepløkker, markise, sandwich toaster og meget andet vil de 2 eventyrer ligeledes kigge på seværdigheder og følge deres umiddelbare indskydelser som de måtte få undervejs.


Signe ser frem til nogle dejlige dage på turen gennem Danmark.

Inden afgang havde Peer travlt med at gøre vogntoget klar til den ca. 1.800 km lange tur gennem Danmark. Her er det fælgene der får en tur.

Følg Signe og Peer på Campingferie.dk på Facebook hvor der kommer opdateringer morgen, middag og aften mens turen foregår.

På Campingferie.dk kommer der ligeledes dagbøger og film hver dag mens turen foregår.

I dag søndag den 23. august 2020 starter de kl. 9.00 fra kontoret i Brøndby og regner med at ende dagen i Nakskov.

På gensyn
Signe og Peer Neslein
Eksperten & Amatøren (Hvem der er hvem skifter undervejs)

Danmark Rundt langs kysterne




 

Annonce:

Efterlad din kommentar