Knaus Deseo 400 TR kommer i 2018 i en helt ny udgave. Knaus kalder selv den nye Deseo for kapitel 2 i MISSIONEN, hvis mål er at revolutionere fremtiden af fritidsmobil-branchen. Selve grundlayoutet er det samme som den gamle Deseo Transport, men ellers er næsten alt er fornyet. Det udvendige design opbygget i FibreFrame teknologien er komplet ændret, der er kommet ny gaskasse, nyt toiletrum med integreret brusemulighed, køkkenblokken er flyttet og fornyet, interiøret er siddegruppen er fornyet.


Der er ingen tvivl om at Deseo er sin egen. F.eks. er dørens åbne bredde nu 57 cm, og læg mærke til den integrerede gaskasse.


I det nye layout er køkkenet flyttet hen modsat døren og toiletrummets retning er vendt. Læg også mærke til det nye lyse og flotte interiør.


Skabssofaerne fra forrige model er ændret. Nu er der kun en i den en side med opbevaringsskuffer inder sædet. Til gengæld kan den trækkes ud til stor dobbeltseng. Og skabsarrangementet overfor indeholder flere muligheder.


I en del af det er der gjort plads til ”den uundværlige fladskærm.” Moderne mennesker har nemlig behov for at være online og for at skærmbaseret tidsfordriv.


Der er plads til en 24 tommers skærm.


For at udnytte pladsen om bordet bedst er der også en siddepuf med i vognen. Den har den fordel, frem for en almindelig stol, at den ikke sætter mærke i gulvets overflade.


Køkkenblokken er opdelt med skuffer og køleskab under og overskabe over bordpladsen med lækkert LED lys på loftet og underoverskabene.


Der er to kogepladser, dyb køkkenvask og smarte opbevaringsrum langs væggen.


I det nye toiletrum er der brusebund, brusemulighed (ekstraudstyr), håndvask, hyler og skabe overtoilettet.


Det nederste skab går ned bag toilettet. Knaus foreslår at de bruges til vasketøj, men det kunne også være papirlager, rengøringsmidler og andet som og ikke skal bruges hver dag.


Når der skal soves kan man vælge at folde sofaen ud som dobbeltseng. Du kan også få din nye Deseo med en sænkeseng som hænger oppe under loftet om dagen og sænkes ned om dagen.


Madrasmålet er på 200 x 140 cm. Læg mærke til at der er sengelamper i den ene side og at overskabene er tilpasset så sengen kan komme langt ned. Men ikke længere end der også kan soves opredt i siddegruppen.


Når sofaen og bordet er klappet sammen og den store bagageklap åbnet, får du et stort bagagerum på 8 kubikmeter. Åbningen er på 170 x 186 cm og der er plads til to motorcykler eller en ATV, et par crossere, speedwaycykler, en stribe landevejscykler, surf brædder, fiskeudstyr, skiudstyr, kasser med loppemarkedsvarer eller noget helt tiende. Det er kun din fantasi som sætter grænserne.


Tekniske data på Knaus Deseo 400 TR
Gå ind på Knaus hjemmeside, find siderne om Deseo, åbn tekniske data og design din egen unikke Deseo. Lige til de behov du har. Find mere information på www.Knaus.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2017

Annonce:

Efterlad din kommentar