Hvert år kommer der en række såkaldte kampagne- eller specialmodeller hvor du kan få din nye campingvogn med fabriksmonteret ekstraudstyr til en attraktiv pris. I dag se vi på en Knaus Sport 450 FU Kampagne, fabrikkens indstigningsmodel, der er et godt eksempel på en vogn for to på tur med fransk soveværelse og rundsiddegruppe i vognen.

Umiddelbart er der noget ordinært ved modellen – men på den gode måde. For Knaus Sport er både komfortabel, hyggelig og med mange praktiske indretningsdetaljer. Til sammen summen af noget velkendt, trygt og godt. Knaus Sport 450 FU Kampagne har et ALKO chassis bl.a. med AKS stabilisator, hydrauliske støddæmpere og en gaskasse med en stor luge som giver let adgang til de to gasflaskeholdere og reservehjulsbeslaget.

Kampagneudstyret i Sport 450 FU er elektrisk-gulvvarme, sengetæppe og 1.300 kg totalvægt. Den anden Knaus Sport kampagnemodel, 500 QDK) har 1.400 kg totalvægt og derudover 190 l køleskab med separat fryser.


Knaus Sport 450 FU Kampagne har en todelt indgangsdør med affaldsspand og god mulighed for at holde små to- og firbenede medcampister inde i vognen. Der er insektnetdør i fuld højde, og lige inden for døren, er der skoskab, spejl, knager og plads til en fladskærm. Bagved står klædeskabet med varmeovnen, der har blæsevarme og ovennævnte elektriske gulvvarme. Over indgangsdøren er der en strømbesparende LED forteltlampen.


Bagerst i vognen finder du en rundsiddegruppe i en god størrelse. En opredning giver en dobbeltseng med et madrasmål på 198 x 149/127 cm. Tekstilerne hedder Active Rock, her er lyst og behageligt med vinduer til tre sider og en stor HEKI II tagluge i loftet. Bordet og de feste møbeldele har afrundede hjørne, her er åbne hylder under overskabene og spots som kan flyttes efter behov.


Hjørnehylderne har kanter i poleret stål. Læg også mærke til hjørnelyset under overskabet. Køkkenblokken er i to fag med køleskab og tre skuffer med metalhåndtag under bordet samt to overskabe med en åben hylde under dem.


Der er tre kogepladser på det tilbagetrukkede gaskomfur. Den dybe køkkenvask har blandingsbatteri poleret stål og bordpladen har samme stenoptik som vognens øvrige bordplader. Der er LED lys og 230 V stikkontakt under overskabet samt vindue med plissegardin.


Køleskabet fra Dometic er på 108 ltr. Låget til fryseboksen kan afmonteres så du får tre hylder, grøntsagsboks og to hylder i døren.


Dørhåndtaget til den lukkede del af de todelte toiletrum er i stål. Her er der også brusebund, mælkehvidt vindue, småtingshylde og toilet med keramikkumme og drejeligt toiletbræt. Håndvasken, der er placeret uden for døren, har to spejle, 230 V stikkontakt, godt med toiletskabe og en forsænket håndvask i en god størrelse.


Over dobbeltsengen er der overskabe med åbne hylder og sengespots som også kan flyttes efter behov. Der er tekstillomme på væggen til toiletrummet og vindue i siden af vognen. Madrasmålet er på 198 x 137 cm, og sengen har lamelbund og 5-zonet komfortmadras.

Nøgletal for Knaus Sport 450 FU Kampagne:
Totallængde, -bredde og -højde: 666, 232 og 257 cm.
Indvendig længde og højde: 470 og 196 cm
Forteltmål: 898 cm.
Egenvægt, køreklar og totalvægt: 970, 1.040 og 1.200 kg.

Knaus campingvogne sælges i Danmark af 14 forhandlere.
Besøg Knaus hjemmeside her: www.knaus.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2015

Annonce:

Efterlad din kommentar