Hvert år kommer der en række såkaldte kampagne- eller specialmodeller hvor du kan få din nye campingvogn med fabriksmonteret ekstraudstyr til en attraktiv pris. I dag se vi på Hobby Excellent 560 CFe Go’Pris. I forhold til standard er Go’Pris modellen opgraderet med Alde centralvarme, gulvtemperering, TV-holder og 1.750 kg totalvægt.
(Den viste model er en udstillingsmodel fra Elmia.)

Af udvendigt udstyr har Excellent 560 CFe bl.a. næsehjul med indbygget kugletryksmåler, Winterhoff WS 3000 stabilisator, tæktøjsafdækning, undervogn og dæk som er forberedt til Tempo 100, støddæmper, tågelygte, 3. bremselygte, kraftigere støtteben, nødreparationssæt til dæk (reservehjul fås som ekstraudstyr) og stænklap i .henhold til EU forordning VO (EG) 190/2011.


Indgangsdøren har integreret affaldsspand, vindue med plissegardin og tre småtingshylder til nøgler, hundesnor og lign. Når døren skal lukke indefra falder det naturligt at bruge håndtaget og ikke småtingshylderne. Myggenettet dækker den øverste del af døren. Et plus der sikrer at småfolk og hunden bliver indendørs og minimere træk langs gulvet når luften udefra skal nydes mens du sidder i siddegruppen. Hobbys velkendte vitrine med vinglas er placeret over TV-hylde og dørskabet.


Bagerst i Excellent 560 CFe Go’Pris er der den store rundsiddegruppe med siddepladser på alle sider af bordet som står på en centersøjle. Når du skal ind og ud af siddegruppens inderste pladser kan bordet drejes og skydes frem, tilbage og til siderne efter behov.


I siddegruppen er der LED lys over overskabene og langs gardinernes overkant. Her er LED lys i loftet over bordet og lodret lys ved hjørnehylderne. Og så er der også drejelige læsespot. En opredning i den store rundsiddegruppe giver en dobbeltseng med et madrasmål på 215 x 204/177 cm. Det smalle stykke er ved døren. Betrækket hedder Madeira.


Vinkelkøkkenet i Excellent 560 CFe Go’Pris er rummeligt, meget rummeligt. Her er dybe og brede skuffer med Easy luk og Pushlock lås. Den øverste skuffe har bestikindsats. I vinklen langs siddegruppen er der en kurv med to hylder som kan drejes ud så skabet kan udnyttes fuldt ud. Rundt om vinduet er der et vægpanel med plisse og myggenet, 2 230 V stikkontakter og LED lys. I vognen er der også en fastmonteret friskvandstank på 50 l og en spildevandstank med fastmonteret hjul og håndtag på 24 liter.


Her er køkkenvask med et-grebs blndingsbatteri samt gaskomfur med tre kogepladser. Bemærk også småtingshylderne og den praktiske hylde ind mod siddegruppen. Alle vinduer i vognen kan lukkes op, og alle (minus toiletrumsvinduet) har combi-kasette med myggenet og rullegardin. Her er ventilerede overskabe, ventilerede ryglæn og Midi-HEKI tagluge med mørklægningsgardin- og myggenet, 70 x50 cm i opholdsafdeling samt 40 x 40 cm i soveafdeling.


Køleskabet står mellem det store klædeskab og indgangsdøren. Det er et 140 liters Dometic Slim Tower med udtagelig frostboks så hele skabet kan bruges som kølerum. Bemærk: I denne udstillingsmodel er der monteret Truma blæsevarme. Go’Pris modellen har Alde centralvarme. Læg også mærke til det kantsyede gulvtæppe der er med i standardudstyret.


Hobby Excellent 560 CFe Go’Pris har denne fladskærmsholder med i udstyrspakken. Armen har flere led så den kan svings rundt og ses fra soveværelset. Fra fabrikken er der trukket antennekabel fra klædeskab til TV-pladsen. Der er i øvrigt LED lys i klædeskabet. På siden af overskabet ved døren er der et betjeningspanel for vognens elektronik, bl.a. med tænd og sluk af de fleste lyskontakter (og med korrespondance med kontakten ved dobbeltsengen), status på vandstandsmåler, tænd og sluk af varmt vand samt ekstraudstyr som elektrisk gulvvarme (Hobby kalder det for gulvtemperering) samt Hobbys WLAN (GSM betjening af vognens elektronik).


I det todelte toiletrum er der rigtig god plads omkring håndvasken med det trefløjede spejl. Der er toiletskabe ved siden af og under håndvasken, og bag de skrå spejle. Her er selvfølgelig 230 V stik og et-grebs blandingsbatteri. I den lukkede del af toiletrummet er der brusebund, åbningsbart vindue mælkeglas-optik, toiletskab og bænktoilet. Bruseudstyr er ekstraudstyr, og så er der LED lys i begge afdelinger.


Den franske dobbeltseng har springmadras og pneumatisk beslag for sengebunden (så den kan holdes åben uden hjælp), sengespots, tagluge, vindue i siden, åbne hylder under overskabene, bred hylde over hovedgærdet samt et madrasmål på 200 x 157/134 cm.

Nøgletal for Hobby Excellent 560 CFe Go’Pris:
Totallængde, -bredde og -højde: 751, 250 og 260 cm.
Karosserilængde og højde: 634 og 195 cm
Forteltmål: 990 cm.
Egenvægt, køreklar og totalvægt: 980, 1.509 og 1.750 kg.

Læs mere om Hobby på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar