Trinløs og superpræcis rangering

Så er der gode nyheder til campingvognsejerne: Med Mover® SX lancerer Truma et nyt rangersystem. Tekniske og designmæssige elementer fra Mover® XT indgik i udviklingen af produktet, og resultatet taler for sig selv: Truma Mover® SX er det første manuelt betjente rangersystem, der kan styres trinløst. For kunderne betyder det, at de kan manøvrere campingvognen meget præcist og jævnt samt helt uden rystelser.

Intuitiv fjernbetjening

Den intelligente styringslogik og den intuitive fjernbetjening gør det hele muligt. “Ligesom med Mover® XT kan man øge farten med skyderegulatoren og styre med drejeregulatoren. Det er endda muligt at gøre begge dele samtidig, så campingvognen nænsomt kan manøvreres rundt i en kurve,” forklarer Bernd Gerlach, der er chef for European Retail Management. Desuden kan en campingvogn uden problemer drejes 360 grader om sin egen akse og kobles til bilen milimeterpræcist. “Campingvognsymbolet på drejeregulatoren gør det lettere at rangere. Kunden skal ganske enkelt rette fjernbetjeningen sam vej som campingvognstrækstangen – så er det ren barnemad at køre frem og tilbage,” forklarer Gerlach.

Svings ind fra siden uden håndsving

Mover® SX svinges hurtigt og nemt ind og ud fra siden med en vippearm – helt uden håndsving. Og på grund af den intelligente mekanik er alt dette muligt helt uden at få sved på

panden. Takket være den stærke motordrivenhed bevæger Truma Mover® SX sikkert og pålideligt enakslede campingvogne med en tilladt totalvægt på op til 2.000 kg – og det endda på stigninger på op til 13 %.

Det nye rangersystem overbeviser med tysk kvalitet, moderne design og – som det er tilfældet med alle Truma Mover®-produkter – omfattende sikkerhed. Mover® SX fås fra august 2017 hos alle Truma Partnere fra DKK 10.995,-

Se mere her.: www.truma.com

Annonce:

Efterlad din kommentar