snow-opbygning_p

DMI har varslet begyndende sne allerede i nu, men meget kan jo ændre sig vejrmæssigt. Til gengæld kan PJ Caraven i Roskilde fremvise to helt nye Snow modeller fra Dethleffs. De nye Snow modeller er bygget til danske campister med masser af ekstra udstyr, uden at de koster ekstra. Listen er lang, men omfatter bl. a. den unikke sengeombygning, hvor de to enkeltsenge kan omdannes til en stor dobbeltseng. Dethleffs Beduin 510 og 550, som du nu kan se i ”Snow” udgaven i Roskilde, emmer af indendørs hygge og står lige klar til at slå campingdøren op til den Skandinaviske vinter, uanset hvor streng den bliver.

Testet ”Winerproof” i hjertet af Sverige

På Aldes forsøgscenter i Sverige har man kuldetestet Dethleffs vinteropbygning, og selv om temperaturen udenfor blev sænket til minus 30 grader udenfor, så var der dejligt varmt inde i vognen.  Det er den ultimative kuldetest som Alde udsatte Dethleffs campingvognene for -og de bestod. Hos PJ Caravan kan du få hele historien, og en folder der viser testresultaterne.

PJ Caravan gør også dig vinterklar

Nu kan du også blive vinterklar med Tuxer og Woolf Camper vintertøj. Tøj der også er testet af campister i årevis og har bevist, at det er den rigtige påklædning, der let og behageligt bringer dig gennem vinteren.

Lige nu kan du se et af Danmarks største udvalg af vinteregnede campingvogne hos PJ Caravan på Københavnsvej 277 -og du har mulighed for at vinde et vinterfortelt, hvis du kan gætte, om det bliver hvid jul i Roskilde. PJ Caravan er frem til den 20. december åbent hverdage 10 – 17:30, onsdag lukket, lørdag 10 – 15, søn- og helligdage 11 – 16.

snow-test-P

Annonce:

Efterlad din kommentar